Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουλίου 2014

Σέβεται τον Ιβάνοβιτς ο Κούπερ


Σε οικογενειακό θέμα αποδίδει την αποχώρηση του Ντι Τζέι Κούπερ από την Βοσνία, ο ατζέντης του παίκτη και σημειώνει πως δε συνδέεται σε καμία περίπτωση με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.


Ο πρώην, πλέον, παίκτης του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει προετοιμασία με την Εθνική Βοσνίας καθώς εδώ και τρεις ημέρες κατέχει διαβατήριο από τη χώρα.

Ωστόσο την Τρίτη (8/7) αποχώρησε από τις προπονήσεις με προορισμό την πατρίδα του. Τα πρώτα δημοσιεύματα από τη χώρα έκαναν λόγο για αποχώρηση λόγω Ιβάνοβιτς καθώς δεν... άντεχε τις προπονήσεις με τον μαυροβούνιο τεχνικό και του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο ο εκπρόσωπός του, Μάικ Νάιντιτς, ξεκαθάρισε πως ο λόγος αποχώρησής του είναι οικογενειακός, δε συνδέεται με τον προπονητή και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στη χώρα ώστε να συνεχίσει προπονήσεις. 

"Οι αναφορές από την Ελλάδα είναι χωρίς βάση" είπε αρχικά για την προέλευση των δημοσιευμάτων και προσέθεσε στην ιστοσελίδα woub "έφυγε για προσωπικούς λόγους και ελπίζει να επιστρέψει. Τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον κόουτς Ιβάνοβιτς".

Αν ο Κούπερ δεν επιστρέψει τότε πιθανότατα τη θέση του θα πάρει ο Ζακ Ράιτ. Ο Ιβάνοβιτς αναμένεται να αποφασίσει για τον νατουραλιζέ που θα χρησιμοποιήσει μετά από τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί.