Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Ιουλίου 2014

Ο... όμορφος Ζέκα


Διαβάστε μικρά από την πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Γκνιεβίνο. Ο όμορφος Ζέκα, ο ανυπόμονος Κοτσόλης και ο παρατηρητικός Αναστασίου.


* Μετά το πέρας της προπόνησης Ζεκα και Σπυρόπουλος αποφάσισαν να βγάλουν μια φωτογραφία με τον Πορτογάλο να λέει “Ο πιο όμορφος είμαι εγώ”. Κάποιος συμπαίκτης του που περνούσε είπε πως πιο όμορφος είναι ο Σπυρόπουλος και ο Ζέκα ανταπάντησε “Τι λες δεν βλέπεις καλά φόρα γυαλιά”.

* Μαρτύρησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού από τη ζέστη αλλά βασικά την άσκηση του Γιάννη Αναστασίου με τα σπριντ και τα τελειώματα των φάσεων με σουτ στο μισό γήπεδο . “Τρέχουμε δεν περπατάμε. Μην μιλάτε συγκεντρωθείτε. Μια επαφή και σουτ. Τρέχουμε μην χαλαρώνεται” Όλα τα παραπάνω μαζί με κάποια μπράβο που ακούστηκαν από Αναστασίου και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ θύμισαν περισσότερο στρατιωτικό περιβάλλον, στο οποίο κανείς δεν μπορούσε να λουφάρει

* Τρομερή ζέστη αντιμετώπισαν οι πράσινοι την Δευτέρα το πρωί. Το θερμόμετρο στις 10.30 έδειχνε 33 βαθμούς κελσίου. Καύσωνα στην Πολωνία σίγουρα δεν περίμεναν να συναντήσουν οι Κυπελλούχοι .

* Πολύ ωραία και άξια αναφοράς η σκηνή με τους παίκτες του Παναθηναϊκού την ώρα που ποτίζεται το γήπεδο να περνούν κάτω από τις αψίδες νερού των ποτιστικών... Στόχος μια ...ανάσα δροσιάς για όποιον προλάβει.

* Σωτήρια αποδείχτηκε μια μεγάλη τέντα στο κέντρο του γηπέδου. Με τον ήλιο να λιώνει και σίδερα αποτέλεσε όαση για τους παίκτες που έσπευσαν με το πέρας των ασκήσεων προκειμένου να γλυτώσουν από την πύρινη μανία του...

* Αν για κάποιον είναι πιο δύσκολη η προετοιμασία αυτός είναι ο Αμπντουλ Ατζαγκούν. Ο Νιγηριανός τελέι υπό το καθεστώς Ραμαζανίου και ως γνωστόν μπορεί να φάει μόνο σε συγκεκριμένες βραδινές ώρες.

* Με σαγιονάρες και δυο δάχτυλα δεμένα κυκλοφορεί στο ξενοδοχείο της ομάδας ο Στέφανος Κοτσόλης. Ό έμπειρος τερματοφύλακας περιμένει σαν θηρίο στο κλουβί να επιστρέψει στο προπονητικό πρόγραμμα. Μάλλον η επιθμία του θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας.

* Τρομερός ο Γιάννης Αναστασίου. Κυριολεκτικά δεν του ξεφεύγει τίποτα από την αντίληψη του. Κάποιοι συνάδελφοι άργησαν στην αρχή της προπόνησης επειδή αντιμετώπισαν ένα τεχνικό πρόβλημα .“Αργήσατε το πρωϊ και το απόγευμα θα κάνετε τρέξιμο για τιμωρία “είπε με δόση χιούμορ ο 41χρονος τεχνικός.

* Ο μάνατζερ που έκλεισε τα φιλικά και την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Πολωνία είναι Κύπριος, με ότι συνεπάγεται αυτό για την προφορά του. Ο Κάρλος Ζέκα ως γνήσιο μεγάλο πειραχτήρι προσπαθούσε να το μιμηθεί, προσφέροντας αρκετό γέλιο στους συμπαίκτες του.

* Περίπου στο μέσο μιας ιδιαίτερα πιεστικής προπόνησης ο Μπούρμπος εγκατέλειψε για να μην πιεστεί και έκανε χαλαρό τρέξιμο. Κάποιοι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να τον τραβήξουν μια φωτογραφία και εκείνος με χαμόγελο είπε "Τραβήξτε με μετά την προπόνηση γιατί τώρα θα φαίνομαι ταλαιπωρημένος".