Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Ιουλίου 2014

Ποδοβόλεϊ με έπαθλο... γλυκά! (pic&vids)


Η 30λεπτη απογευματινή προπόνηση της Τρίτης περιείχε μια μόνο άσκηση, η οποία μετατράπηκε σε τουρνουά με έπαθλο… γλυκά το οποίο κατέκτησαν οι Λαγός-Ντίνας!


Το… τερπνό μετά του ωφελίμου απόλαυσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατά την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης η οποία περιείχε μόνο μια άσκηση. Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι θα μετατρέψουν την άσκηση ποδοβόλεϊ σε τουρνουά, υποσχόμενος… γλυκά έπαθλα στην πρώτη και την τελευταία ομάδα, όχι όμως στη δεύτερη!

Οι παίκτες απόλαυσαν με την ψυχή τους την προπόνηση με την ομάδα Λαγού με Ντίνα να κλέβει την παράταση και να τερματίζει πρώτη, παίρνοντας ως έπαθλο σοκολάτες Milka! Τελευταία τερμάτισε η ομάδα του Ζέκα η οποία πήρε γλυφουτζούρια, ενώ δεύτερη ήταν η ομάδα του Τριανταφυλλόπουλου που αρκέστηκε στη… διάκριση της 2ης θέσης!

Πέρα από τη συνεχή διασκέδαση η προπόνηση είχε και… κορύφωση, με δυο παίκτες του Παναθηναϊκού να συγκρούονται και τον Θανάση Ντίνα να φωνάζει γελώντας: "Αφήστε τα παιδιά, θα τα βρουν μεταξύ τους οι ασφάλειές σας"!