Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Ιουλίου 2014

Ψάχνοντας τον ψηλό


Τα δεδομένα στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζουν και οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" ρίχνουν το βάρος τους στην έρευνα για τον σέντερ που θα κάνει την διαφορά!


Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ήταν να καταστρώσει τα πλάνα του για την δημιουργία της περιφερειακής γραμμής της ομάδας του.

Τα… δεδομένα λίγο πολύ γνωστά σε όλους, με τα ονόματα των Νικ Καλάθη και Ει Τζει Σλότερ, να "παίζουν" για μεγάλο διάστημα στο ρεπορτάζ του "τριφυλλιού". Πλέον στον Παναθηναϊκό ρίχνουν το βάρος τους στην ανεύρεση του παίκτη που θα "θωρακίσει" την ρακέτα της ομάδας και θα κάνει την διαφορά στην frontline.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς από την Βοσνία όπου και βρίσκεται είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες του και όλοι μαζί "χτενίζουν" την διαφορά για να βρουν την καλύτερη δυνατή περίπτωση. 

O τεχνικός του "τριφυλλιού" έχει στα χέρια του μια λίστα από ψηλούς, αλλά προτού πάρει την τελική του απόφαση θέλει να μελετήσει λεπτομερώς την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, έτσι ώστε να καταλήξει σε αυτό που θα "δένει" περισσότερο με το νέο αγωνιστικό προφίλ των πρωταθλητών και τα "θέλω" του Ιβάνοβιτς.