Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Ιουλίου 2014

Τον ντύνουν στα πράσινα!


Πρώτη είδηση στον ξένο Τύπο είναι η αναμενόμενη επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό! Αφιέρωμα της UEFA στην καριέρα του "Κάρα".




Η πρόσφατη αποχώρηση του "τυπάρα" από την εθνική ομάδα της Ελλάδας τον έχει φέρει στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αλλά το ίδιο συμβαίνει και στο άκουσμα της επιστροφής του στο "τριφύλλι"! Πολλές ξένες ιστοσελίδες κάνουν εκτενή αναφορά στην κρίσιμη συνάντηση του "Κάρα" με τον Νίκο Νταμπίζα η οποία είναι προγραμματισμένη για σήμερα (2/7).

"Ο 37χρονος θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό για να τελειώσει την καριέρα του εκεί. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου, θέλει τον παίκτη στην ομάδα και οι πληροφορίες έως τώρα δείχνουν ότι δύσκολα οι δυο πλευρές δεν θα έρθουν σε συμφωνία", αναφέρει το γερμανικό περιοδικό "Crash" στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Νέο αφιέρωμα της UEFA!

Την ίδια ώρα τα αφιερώματα στη λαμπρή καριέρα του Καραγκούνη με το εθνόσημο στο στήθος δεν σταματούν, με το ιταλικό portal του επίσημου site της UEFA να πλέκει το εγκώμιο του "τυπάρα"! Με αφορμή τη δήλωση του Καραγκούνη πως οι Έλληνες παίκτες έδωσαν τα πάντα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, το άρθρο αναφέρει μεταξύ άλλων: "Μια φράση η οποία συμπυκνώνει τέλεια τον τρόπο με τον οποίο ο Καραγκούνης αγωνίστηκε και τίμησε τη φανέλα της πατρίδας του για μια 15ετια! Μετά το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 1999 απέναντι στο Ελ Σαλβαδόρ, ο Καραγκούνης πραγματοποίησε 139 εμφανίσεις για την Ελλάδα, ενώ είχε ήδη παίξει 111 φορές με τις… μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του"!