Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Ιουνίου 2014

Αλλάζουν πάλι τα δεδομένα και μένει στον Παναθηναϊκό;

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται ότι υπάρχει στην υπόθεση παραμονής του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό, καθώς ενώ όλα έδειχναν ότι ο Κροάτης αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν, τελικά, το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνει στους «πράσινους».


Σύμφωνα με την αυστριακή ιστοσελίδα «sportnet.at», ο υψηλόσωμος στόπερ σκέφτεται να απαντήσει θετικά στο «τριφύλλι» και μένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ντιναμό Μόσχας στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει: «Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ξεκαθαρίσει το μέλλον και οι αποφάσεις γύρω από τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Το πιο πιθανό πάντως είναι να μείνει στον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός πως η συμφωνία ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και την Ντιναμό Μόσχας είναι ακόμη στον... αέρα.

Η Στουρμ Γκρατς προσπάθησε να τον επανεντάξει στο δυναμικό της τους τελευταίους μήνες, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν λόγω του οικονομικού.

Στο Γκρατς, ωστόσο, ελπίζουν πως μετά τη μονοετή συμφωνία που θα υπογράψει ο Κροάτης με τους Έλληνες, θα έχουν και πάλι την ευκαιρία τους το επόμενο καλοκαίρι, όταν πια θα είναι ελεύθερος, προκειμένου ο Σϊλντενφελντ να γυρίσει στο δεύτερό του... σπίτι».