Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Ιουνίου 2014

Περιμένει στη γωνία για Ματσιούλις και Μπράμος


Με το μέλλον των Ματσιούλις και Μπράμος να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ο Ολυμπιακός ακούγεται ότι έχει βάλει... στο μάτι τους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού και περιμένει κάποιον εκ των δύο να μείνει ελεύθερος ώστε να κινηθεί για την απόκτησή του.




Τo μέλλον του Μπράμος στον Εξάστερο είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο με τους διοικούντες της ΚΑΕ να θεωρούν υπερβολικά τα 600.000 ευρώ που είναι το συμβόλαιό του αναλογικά με όσα πρόσφερε φέτος ο διεθνής φόργουορντ. Για τον Ματσιούλις, την απόφαση θα την πάρει ο Ιβάνοβιτς, γύρω απ' τον οποίον έχουν ακουστεί διάφορα, όπως για παράδειγμα ότι δεν του αρέσει σαν παίκτης και θα προτιμήσει να πορευτεί με τους Γιάνκοβιτς και Βεζένκοφ σε θέση "3".

Και οι δύο περιπτώσεις ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με πληροφορίες οι "ερυθρόλευκοι" θα κινηθούν σίγουρα για κάποιον εκ των δύο, ώστε να καλύψουν το κενό του Στράτου Περπέρογλου που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στην Εφές.

Βέβαια, τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα και ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο και για τους δύο. Όποιον και να θέλει να κρατήσει, θα τον κρατήσει. Αν αφήσει, όμως, κάποιον ή κάποιους θεωρείται βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός δε θα μείνει... ατάραχος.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για τον Γιόνας Ματσιούλις ενδιαφέρεται και η Λοκομοτίβ Κούμπαν.