Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Ιουνίου 2014

Ξεκάθαρο μήνυμα: ΜΕΙΝΕ!

Τόσο ο Νίκος Νταμπίζας όσο και ο Γιάννης Αναστασίου συμφωνούν ότι πρέπει πάση θυσία να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Σίλντενφελντ προκειμένου να μην διαταραχθεί η «χημεία» που απέκτησε η άμυνα της ομάδας στο δεύτερο μισό και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.


Ο «Σίφο» κατάφερε να «δέσει» αρμονικά (κυρίως) με τον Κουτρουμπή, αλλά και με τους υπόλοιπους παίκτες (Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη και Μέντες) που αποτέλεσαν σε κάποια ματς στη διάρκεια της σεζόν τον παρτενέρ του.

Ταυτόχρονα, ο Σίλντενφελντ δεν χρειάζεται στάδιο προσαρμογής, καθώς γνωρίζει άριστα το ελληνικό πρωτάθλημα, τη φιλοσοφία του Αναστασίου και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, ενώ αποτέλεσε θετική επιρροή στα αποδυτήρια, και από ηλικιακής πλευράς (29 ετών) βρίσκεται στην καλύτερη και πιο ώριμη φάση της καριέρας του.

Ολα αυτά μαζί έχουν καταστήσει την απόκτησή του επιτακτική ανάγκη και η απόφαση που πάρθηκε από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και τους άμεσους συνεργάτες του είναι να... φουλάρουν οι μηχανές για την υλοποίηση της μεταγραφής του.