Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Ιουνίου 2014

Σενάρια για Τζέιμς και Εμπάκουε


Ο Παναθηναϊκός τις επομένες ώρες αναμένεται να ανακοινώσει τον Έι Τζέι Σλότερ, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Νικ Καλάθη με τον οποίο υπάρχει προφωρική συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει το συμβόλαιό του. Όσον αφορά στη θέση του ψηλού, δύο ονόματα έκαναν την εμφάνισή τους σήμερα.



Ο πρώτος είναι ο Σον Τζέιμς, που έμεινε ελεύθερος από την Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα, αρκεί να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στην μέση, που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί από τα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου έως το τέλος της περασμένης σεζόν.

Ο 31χρόνος ύψους 2μ.08 φόργουορντ σέντερ Τζέιμς στην διάρκεια της κολεγιακής καριέρας του θεωρήθηκε ένας από τους καλύτερους μπλοκέρ στο NCAA. Παρόλα αυτά δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ και το 2008 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του, στην ισραηλινή Μπνέι Χασαρόν, στην οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια, μέχρι το 2011.

Εκείνη την χρονιά υπέγραψε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και την σεζόν 2012-13 ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας. Τον περασμένο Ιανουάριο προέκυψε το πρόβλημα στην μέση (δισκοκήλη) και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Έχασε όλη την υπόλοιπη χρονιά και πριν από περίπου 10 ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Μακάμπι.

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και οι "πράσινοι" εξετάζουν την περίπτωση του, μόνο εφ' όσον δεχθεί να υποβληθεί σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα τους αποδείξουν ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στην μέση.

Ο δεύτερος είναι ο Τρέβορ Εμπάκουε της Ρόμα, αν και η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη αφού δείχνει να έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ.

Υπενθυμίζεται ότι στην "πράσινη" λίστα βρίσκεται και ο Μάρκους Σλότερ της Ρεάλ.