Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Ιουνίου 2014

Αβέβαιο το μέλλον και των Λάσμε-Γκιστ; (pics)


Μετά τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στην οποία προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές στο υπάρχον ρόστερ ακόμα και με "σπάσιμο" συμβολαίων, ήρθε ένα άρθρο από site που ανήκει στον όμιλο του προέδρου του Παναθηναϊκού για να μας βάλει σε... περισσότερες σκέψεις.




Διαβάζοντας το άρθρο κανείς μπορεί να διαπιστώσει τρία πράγματα. Αρχικά, στη θέση "3" θα βρίσκονται οι Βλάντο Γιάνκοβιτς και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Η φράση "να αδειάσει η θέση" μας προετοιμάζει είτε για αποδέσμευση ενός εκ των Ματσιούλις ή Μπράμου είτε ΚΑΙ των δύο.

Στη δεύτερη παράγραφο, όμως, βλέπουμε κάτι που προκαλεί σίγουρα έκπληξη σε όλους. Η απόκτηση του Βεζένκοφ στη θέση "4" σε συνδυασμό με τον Αντώνη Φώτση δύσκολα, όπως αναφέρεται, θα επιτρέψει σε κάποιον ξένο να... μπει ανάμεσά τους. Και ο Τζέιμς Γκιστ;

Στην ίδια παράγραφο βλέπουμε ότι αβέβαιο είναι και ο μέλλον του Στεφάν Λάσμε, καθώς αν κλείσει ο ταλαντούχος Γιώργος Παπαγιάννης, θα "αποκτηθεί" (άρα μιλάμε για νέο πρόσωπο) ένας ξένος "όταν και όποτε κριθεί αναγκαίο" (δηλαδή και ποτέ).

Στο τέλος γίνεται κατανοητό ότι ο Παναθηναϊκός χτίζεται απ' την αρχή, ενώ υπάρχει αναφορά μόνο στους Έλληνες παίκτες, πράγμα που όπως ήδη είχε γίνει αντιληπτό από τις παραπάνω παραγράφους το μέλλον ακόμα και των "mad boys", Λάσμε και Γκιστ, είναι εξαιρετικά αβέβαιο!

Κλείνοντας, να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν γκρινιάζουμε ούτε θέλουμε να ασκήσουμε κριτική στη διοίκηση, ωστόσο η ανάλυση που γίνεται από την ιστοσελίδα που ανήκει στον όμιλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ίσως και να μας προετοιμάζει για κάτι παραπάνω από σαρωτικές αλλαγές. Όλοι μας δεν ξέραμε αν θα παραμείνουν οι Μπράμος και Ματσιούλις. Τώρα, όμως, βλέπουμε ότι ακόμα και οι Γκιστ και Λάσμε βρίσκονται... στον αέρα, για να μην πω... εκτός πλάνων!

Δείτε το τέλος του εν λόγω άρθρου: