Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Ιουνίου 2014

Ανοίγει ο δρόμος της παραμονής στον Παναθηναϊκό

Οι τελευταίες εξελίξεις απ' το μέτωπο του Γκόρντον Σίλντενφελντ ήταν άκρως ενθαρρυντικές για τον Παναθηναϊκό, καθώς η διαπραγμάτευση που είχε στη Μόσχα το Σαββατοκύριακο ο μάνατζερ του Κροάτη, Μάριο Κνεζ, με τον αθλητικό διευθυντή της Ντιναμό, Γκουράμ Αντζόγεφ, και τον τεχνικό διευθυντή, Αλεξέι Σμέρτιν, φαίνεται πως άνοιξε (ξανά) την πόρτα της παραχώρησης του διεθνούς στόπερ.


Ο Κνεζ επισήμανε πως ο πελάτης του θέλει να βρεθεί μία λύση για να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και οι Ρώσοι επικεφαλής άρχισαν πλέον να δείχνουν θετικοί στην προοπτική -εκ νέου- δανεισμού του στο «τριφύλλι».

Με κάποιους άλλους όρους, ωστόσο, σε σχέση με την πρώτη κουβέντα που είχε γίνει προ δύο εβδομάδων, τους οποίους και οι δύο πλευρές συζήτησαν αναλυτικά καθ' όλη τη διάρκεια του διημέρου. Το πλέον θετικό, ωστόσο, είναι πως οι Ρώσοι ζήτησαν απ' τον Κνεζ να τα ξαναπούν από κοντά την Παρασκευή, προκειμένου να καταλήξουν στην τελική φόρμουλα. Εφόσον λοιπόν αυτή βρεθεί, θα γίνει προσέγγιση από την Ντιναμό προς τον Παναθηναϊκό με στόχο να φτάσουν στη χρυσή τομή και να συνεχίσει ο «Σίφο» την καριέρα του στους «πράσινους».
goal