Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Ιουνίου 2014

Αποφασίζει ο Καλάθης


Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό; Μετακομίζει στην Τουρκία για χάρη του Ομπράντοβιτς; Θα προτιμήσει τα χρήματα της ΤΣΣΚΑ και τον Δημήτρη Ιτούδη; Ο Νικ Καλάθης είναι σίγουρα το πιο "καυτό" όνομα στο μετεγγραφικό παζάρι, αλλά σύντομα το… σήριαλ με τη νέα του ομάδα θα λάβει τέλος.



Στο πράσινο στρατόπεδο πιστεύουν ότι θα υπάρξει Happy End. Άλλωστε έχουν δείξει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο στον διεθνή γκαρντ ότι επιθυμούν την επιστροφή του και η πρόταση των 6,5 περίπου εκατομμυρίων δολαρίων για συμβόλαιο τριών χρόνων είναι η καλύτερη απόδειξη.

Οι Ρώσοι έχουν κάνει οικονομικά την καλύτερη πρόταση στον Καλάθη, αλλά έχουν ένα μεγάλο μείον. Ο Νικ πήγε στη Ρωσία και η ζωή εκεί δεν άρεσε καθόλου.

Όσο για τους Τούρκους; Μπήκαν τελευταίοι στο παιχνίδι αλλά είναι αυτό που μπορούν να κάνουν τη ζημιά στον Παναθηναϊκό. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχει τον προπονητή της ως το μεγάλο ατού για να πάρει το ναι του Καλάθη. Το τι θα αποφασίσει το ξέρει μόνο ο ίδιος.

Η δική μας αίσθηση είναι ότι βρίσκεται ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Φενέρ. Πότε θα τελειώσει το σήριαλ; Πιστεύουμε ότι η επόμενη εβδομάδα θα βρει τον διεθνή γκαρντ στο ρόστερ κάποιας ομάδας.