Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Ιουνίου 2014

Τα... λένε για να μείνει


Η Κροατία επέστρεψε στη βάση της μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ και στον Παναθηναϊκό πρόκειται να κάνουν κουβέντα... ξεκαθαρίσματος τις προσεχείς ημέρες με τον Ντάνιελ Πράνιτς για να οριστικοποιηθεί η παραμονή του.



Η... σπίθα που έβαλε πριν από λίγο καιρό με τις δηλώσεις για το συμβόλαιό του ο Κροάτης μέσος παραλίγο να εξελιχθεί σε "φωτιά", αλλά στο "τριφύλλι" θέλουν να τη σβήσουν οριστικά και γι' αυτό θα ξεκαθαρίσουν άμεσα το θέμα της παραμονής του στην ομάδα.

Ο Νίκος Νταμπίζας το είχε ξεκαθαρίσει άλλωστε ότι: "τη νέα περίοδο θα παίζουν στην ομάδα μόνο όσοι θέλουν" κι αυτό ακριβώς επιθυμούν να διαπιστώσουν στον Παναθηναϊκό με την περίπτωση του διεθνούς άσου.

Ο Πράνιτς έχει άδεια από τον ως τις 10 Ιουλίου, οπότε και θα μπει στην προετοιμασία της ομάδας και οι "πράσινοι" πρόκειται μέσα σε αυτό το διάστημα να κάνουν μία καθοριστική κουβέντα με τον παίκτη για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Πάντως ήδη εδώ και μερικές ημέρες έχει προσπαθήσει να... μαζέψει όσα είπε μέσω του εκπροσώπου του και τα ως τώρα δεδομένα δείχνουν την παραμονή του στο "τριφύλλι".

Τέλος, ενδιαφέρον θα έχει η αντίδραση τις ΠΑΕ μετά και τις σημερινές δηλώσεις του Κροάτη.