Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Ιουνίου 2014

Σίλντενφελντ μέσω... Καμερούν


Η συμμετοχή του Γκόρντον Σίλντενφελντ στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου της Κροατίας θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό εάν η Ντιναμό Μόσχας θα αλλάξει άμεσα τη στάση της. Διεκδικεί υψηλή αποζημίωση ο Κροάτης στόπερ.




Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ εξακολουθεί να είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, αφού αν και έχουν διακοπεί οι προσωρινά οι επαφές με τη Ντιναμό Μόσχας, εντούτοις υπάρχει μία ιδιότυπη στάση αναμονής.

Την Τετάρτη 18 Ιουνίου η Κροατία θα αντιμετωπίσει το Καμερούν στη 2η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Σίλντενφελντ συγκεντρώνει πιθανότητες να αγωνιστεί στην ενδεκάδα.

Εφόσον πάρει θέση στο αρχικό σχήμα και έχει καλή απόδοση, τότε οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο θα ανέβουν και στη Ντιναμό έχουν αποφασίσει να κάνουν υπομονή για μία καλή πρόταση στο επόμενο διάστημα. Εάν όμως ξαναμείνει στον πάγκο, τότε θα κληθεί ο ατζέντης του, Μάριο Κνεζ, για να συζητήσουν την αποδέσμευση του.

Αυτό αναμένει και ο Νίκος Νταμπίζας, αφού εκτιμά ότι αν αρχίσει η διαδικασία της επίλυσης του συμβολαίου του, τότε θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Πάντως, τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Σίλντενφελντ σκοπεύει να πιέσει για την αποδέσμευση του, απέχουν από την πραγματικότητα. Ο Κροάτης επιθυμεί να λάβει ως αποζημίωση το μεγαλύτερο μέρος από τις 800.000 ευρώ που προβλέπει η συμφωνία του με τη Ντιναμό, μία επιδίωξη που οι Ρώσοι δεν προτίθενται να ικανοποιήσουν.

Είναι ξεκάθαρο ότι εάν ο 28χρονος στόπερ εμμείνει στις απαιτήσεις του, τότε οι διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν σύντομα. Φυσικά, στον Παναθηναϊκό δεν θα έχουν την πολυτέλεια του χρόνου να περιμένουν τις εξελίξεις.

Την ίδια στιγμή, ο Νταμπίζας προχωρά τις επαφές του με άλλους ποδοσφαιριστές για το κέντρο της άμυνας, αφού το κλείσιμο αυτής της υπόθεσης αποτελεί προτεραιότητα, έστω και αν ακόμα υπάρχουν περιθώρια.