Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Ιουνίου 2014

Τα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Πολωνία

"Κλειδώνει" πλέον το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, με τους "πράσινους" να έχουν φιξάρει κατά 99% (και) τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν στο δεκαήμερο που θα παραμείνουν στο Γκνιέβινο της Πολωνίας (3-13 Ιουλίου).


Συγκεκριμένα, το "τριφύλλι" θα δώσει δύο αγώνες επί πολωνικού εδάφους, στις 9 και 12 Ιουλίου με αντιπάλους την Αρκα Γκντίνια και τη Λέχια Γκντανσκ αντίστοιχα. Η πρώτη είναι ομάδα Β' Πολωνίας και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε 4η στη δεύτερη κατηγορία (54 β., 15 νίκες, 9 ισοπαλίες, 10 ήττες, 53-40 γκολ), χάνοντας στο... τσακ την άνοδο. Η δεύτερη, ομάδα του γειτονικού στο Γκιέβινο, Γκντανσκ, αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία και πέρσι τερμάτισε 8η έχοντας απόλυτη ισορροπία (10 νίκες, 10 ισοπαλίες, 10 ήττες, 40 β., 38-37 γκολ).

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Λέχια "τσεκαρίστηκε" χθες κι από τα πολωνικά ΜΜΕ, που ανέφεραν πως θα γίνει στο "Στάντιον Λέχι" της Τραουγκούτα κι επί της ουσίας θα "αποκαλυφθεί" η πολωνική ομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος Πολωνίας. Την παρουσία του "τριφυλλιού" στο Γκνιέβινο επιβεβαίωσε χθες σε δηλώσεις του κι ο Ντάριους Τοκάρσκι, διευθυντής μάρκετινγκ του ξενοδοχείου "Mistral", όπου θα καταλύσει η "πράσινη" αποστολή (βρίσκεται δίπλα στο αθλητικό κέντρο).

Από εκεί και πέρα, εκτός από το φιλικό με τον Παναιγιάλειο στο Δημοτικό Αιγίου στις 19 Ιουλίου, οι "πράσινοι" ψάχνουν κι έναν πιο δυνατό αντίπαλο για ακόμη ένα ματς στις 22-23 Ιουλίου, που θα γίνει είτε στη Λεωφόρο είτε εκτός Ελλάδος και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε εν όψει του πρώτου αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (29 ή 30 Ιουλίου).

goal