Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Ιουνίου 2014

"Θέλει απεγνωσμένα Παναθηναϊκό"


Αγγλικά δημοσιεύματα τονίζουν πως ο Παναθηναϊκός θέλει τον Αλγερινό χωρίς χρήματα και… ξεσκίζουν τους "ανθρακωρύχους" επειδή δεν του δίνουν την ευκαιρία να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ!



Το θέμα του Μεχντί Αμπέιντ έχει εξελιχθεί σε διαμάχη για τους Άγγλους. Δημοσιογράφοι και οπαδοί της Νιούκαστλ ασκούν έντονη κριτική στον Άλαν Πάρντιου, αναφορικά με το γεγονός πως δεν δίνει την ευκαιρία στον Αλγερινό να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τα δημοσιεύματα είναι καθημερινά. Μάλιστα, σήμερα η ιστοσελίδα chroniclelive.co.uk, τονίζει πως τελικά το "τριφύλλι" θέλει να πάρει τον παίκτη χωρίς όμως να δώσει 300.000 λίρες στους "ανθρακωρύχους" (όπως έγραφαν τις προηγούμενες μέρες οι ίδιοι). Ουσιαστικά διόρθωσαν το λάθος τους και άρχισαν την κριτική!

Ο τίτλος του δημοσιεύματος αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός θέλει τον παίκτη χωρίς λεφτά, ενώ στο κείμενο τονίζεται: "Ο μέσος της Νιούκαστλ Μεχντί Αμπέιντ έχει ζητήσει απ’ τον σύλλογο αν μπορεί να αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα, με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει τις επόμενες μέρες να πάρει τον Αμπέιντ χωρίς χρήματα, προσφέροντας στην Νιούκαστλ 50% μεταπώλησης. Ο 21χρονος θα έρθει στην Αγγλία την Τρίτη για να συζητήσει από κοντά την μόνιμη μετακίνησή του στην Ελλάδα. Την περασμένη εβδομάδα ο Ελληνικός σύλλογος ήταν έτοιμος να καταθέσει πρόταση που δεν θα ξεπερνούσε τις 300.000 λίρες, για τον ποδοσφαιριστή που έκανε εξαιρετική σεζόν την περασμένη περίοδο στην Ελλάδα. Τώρα, όμως, επιμένουν για να πείσουν την Νιούκαστλ να δεχτεί τη νέα προσφορά τους, με την οποία πήραν το περασμένο καλοκαίρι τον Μάρκους Μπεργκ απ’ το Αμβούργο. Ο Αμπέιντ θέλει απεγνωσμένα να μείνει στην Ελλάδα! Οι οπαδοί της Νιούκαστλ, όμως, παραξενεύονται γιατί η ομάδα τους προτίθεται να αφήσει τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που δόθηκε δανεικός και πήγε καλά την περασμένη σεζόν. Ειδικά τώρα που το ρόστερ δεν είναι μεγάλο", ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, έχουν καταλάβει πλήρως την τεράστια θέληση του παίκτη να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό!