Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Ιουνίου 2014

Πιέζει για να μείνει!


Τουλάχιστον ένα δεκαήμερο υπομονής θα χρειαστεί να κάνουν οι "πράσινοι" στην υπόθεση του Μεχντί Αμπεΐντ μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά τις προθέσεις της η Νιούκαστλ για τον Αλγερινό μέσο.




Αυτή την ενημέρωση έχουν τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η πλευρά του παίκτη, που έκανε ξανά τα τελευταία 24ωρα επαφή με τον αθλητικό διευθυντή της αγγλικής ομάδας, Λι Τσάρνλεϊ. Από το "τριφύλλι" τόνιζαν χθες πως δύσκολα θα υπάρχει απάντηση πριν από τις 20 Ιουνίου και συμπλήρωναν πως τότε προσδιορίζεται χρονικά η νέα συζήτηση με τους "ανθρακωρύχους".

Κι ανάλογα από τη στάση τους, είτε θα μπουν πλέον στο τελικό στάδιο και θα προχωρήσουν σε διαπραγμάτευση για να κάνουν δικό τους τον Αμπεΐντ, είτε θα αποσυρθούν και θα αρχίσουν να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις μέσων.

Στην Αγγλία πάντως υπογράμμιζαν και χθες πως η "απογαλλοποίηση" της Νιούκαστλ θα συνεχιστεί, θεωρώντας δεδομένη την αποχώρηση (και) του Αμπεΐντ. Και συνέδεαν το θέμα του Αλγερινού (και) με την απόκτηση του Αγγλου κεντρικού μέσου της Σάντερλαντ, Τζακ Κόλμπακ. 

Πιέζει και ο παίκτης 

Την ίδια ώρα, ο Αμπεΐντ είναι στο Παρίσι συνδυάζοντας τις διακοπές με προπόνηση, καθώς ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με προσωπικό γυμναστή, ούτως ώστε να είναι ακόμη πιο έτοιμος στην προετοιμασία. Σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος προ ολίγων ημερών με μέλη του τεχνικού τιμ της Νιούκαστλ τόνισε πως δεν θέλει να γυρίσει στη Νιούκαστλ και υπογράμμισε πως πρέπει να βρεθεί λύση για να μείνει στον Παναθηναϊκό.