Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Ιουνίου 2014

Μια ανάσα από Σλότερ-Καλάθη, ψάχνει σέντερ


Στην περιφέρεια τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και ο Παναθηναϊκός "χτενίζει" την αγορά για σέντερ που θα ταιριάζει στην ομάδα.


Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού προχωράει βάσει πλάνου χωρίς να υπάρχει βιασύνη, από τη στιγμή μάλιστα που οι "πράσινοι" έχουν βάλει τις προτεραιότητές τους. Στο κομμάτι της περιφέρειας τα πράγματα είναι συγκεκριμένα αφού η ομάδα του "τριφυλλιού" βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Έι Τζέι Σλότερ και παράλληλα σε καλό δρόμο είναι επαφές με τον Νικ Καλάθη.

Ο Παναθηναϊκός ελέγχει την κατάσταση στις παραπάνω περιπτώσεις και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει ρίξει το βάρος στην αναζήτηση του "ψηλού", παρακολουθώντας τις εξελίξεις. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός "χτενίζει" την αγορά, εξετάζοντας τις καλύτερες δυνατές επιλογές με τα χαρακτηριστικά τα οποία θέλει και ταιριάζουν στην ομάδα.

Στο μεταξύ ο Ιβάνοβιτς από σήμερα θα πιάσει δουλειά στην Εθνική Βοσνίας/Ερζεγοβίνης καθώς έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών στο Σαράγεβο ενόψει των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2015. Ο προπονητής των "πράσινων" βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους συνεργάτες του στον Παναθηναϊκό και το ίδιο θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα.