Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Ιουνίου 2014

ΠΑΟ... στοίχημα


Μια καινοτόμα ιδέα γύρω από το... στοίχημα, που αναμένεται να βοηθήσει στην εξεύρεση οικονομικών πόρων, προτάθηκε στον Ερασιτέχνη!




Η ευρηματική πρόταση που "χτύπησε" την πόρτα του Π.Α.Ο. προέρχεται από μεγάλη στοιχηματική εταιρεία του εξωτερικού, η οποία στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, είναι διατεθειμένη για να εκμεταλλευτεί το brand name του Ομίλου και τους εκατομμύρια οπαδούς του με τη μορφή χορηγίας.

Μάλιστα, σύμφωνα οι λιγοστές πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία σκοπεύει να δημιουργήσει στοιχηματική ιστοσελίδα, που θα έχει ξεκάθαρα το όνομα του Παναθηναϊκού στην καταχώρησή της στο διαδίκτυο, κάτι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα.

Aυτή η επιχειρηματική πρόταση έρχεται σε μια φάση, όπου οι ιθύνοντες του Συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, ψάχνουν όσο το δυνατό περισσότερους πόρους για τα ερασιτεχνικά τμήματα, ομαδικά και μη, ενώ ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν τον... βραχνά των χρεών, ο οποίος γίνεται όλο και πιο έντονος ιδιαίτερα όσον αφορά το ανδρικό βόλεϊ.

Τέλος είναι πρώτη φορά που μια τέτοια εταιρεία "χτυπάει" ουσιαστικά την πόρτα της "Μάνας του Λόχου", που είναι και η μόνη που μπορεί να δώσει την άδεια για να ξεκινήσει ένα τέτοιο project!