Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Ιουνίου 2014

Αυριανή συνάντηση για να βρεθεί λύση


Ο μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ ταξιδεύει για την Αυστρία, όπου θα έχει την Παρασκευή συνάντηση με τους ανθρώπους της Ντιναμό Μόσχας για να βρεθεί λύση με τον Κροάτη αμυντικό!


Η πρώτη συνάντηση του εκπροσώπου του Γκόρντον Σίλντενφελντ, Μάριο Κνεζ, με την Ντιναμό Μόσχας δεν έφερε αποτέλεσμα. Όπως σας έχουμε ενημερώσει οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν την Παρασκευή, με την πλευρά του Σίφο να ζητά άμεση λύση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Ο έμπειρος στόπερ ψηφίξει... δαγκωτό Παναθηναϊκό, δεν θέλει να επιστρέψει στην ρωσική ομάδα και το έχει κάνει γνωστό με κάθε τρόπο. Η Ντιναμό προσπαθεί να κερδίσει κάτι από αυτή την υπόθεση αλλά από την στιγμή που ο παίκτης δεν αγωνίστηκε στο Μουντιάλ, δύσκολα θα έρθει πρόταση που να τους καλύπτει οικονομικά. Η συνάντηση αναμένεται να γίνει στην Αυστρία.

Ο Κνεζ ταξίδεψε την Πέμπτη για την χώρα, όπου η Ντιναμό ακολουθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θεωρείται δεδομένο πως θα πιέσει για να τελειώσει οριστικά το θέμα.

Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει για πολύ ακόμη. Έχει αποσυρθεί από τις συζητήσεις, παρακολουθεί διακριτικά και ελπίζει πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο Σίλντενφελντ θα συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα. Αλλιώς ο Νίκος Νταμπίζας θα πρέπει να βάλει στο... on την λίστα με τις πιο ακριβές και ποιοτικές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.