Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Ιουνίου 2014

Έτσι έρχεται ο Μάντζαρης


Στις τάξεις του Ολυμπιακού έμειναν έκπληκτοι όταν ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, υπενθυμίζουν ότι ο Μάντζαρης δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν έχουν καμία διάθεση να διαπραγματευτούν το ενδεχόμενο να τον πουλήσουν.


Παράλληλα είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν στις συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών.''Καμία διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό'' αναφέρουν οι ''ερυθρόλευκοι'' κύκλοι.

Κι όμως υπάρχει τρόπος....

Τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά σε μια περίπτωση. Μόνο αν ο Βαγγέλης Μάντζαρης ζητήσει να φύγει απ΄τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ δύσκολο μια ομάδα, οποιαδήποτε, να κρατήσει με το ζόρι έναν παίκτη που θέλει να φύγει.

Στην περίπτωση του Μάντζαρη όμως υπάρχει option ανανέωσης για έναν χρόνο. Αν ο Ολυμπιακός το ενεργοποιήσει τότε αυτόματα ο Μάντζαρης παραμένει παίκτης του για έναν χρόνο, το λιγότερο. Σε διαπραγματεύσεις όμως για επέκταση πάνω του ενός χρόνου ο παίκτης μπορεί να πει όχι.

Εκεί βασίζεται και ο Παναθηναϊκός. Αν συμφωνήσει με τον παίκτη τότε οι Αγγελόπουλοι και να του ανανεώσουν για έναν χρόνο θα έχουν παίκτη στην ομάδα του που αναγκαστικά θα έχει κάτσει, θα τον πληρώνουν και θα ξέρουν πως του χρόνου τέτοια εποχή θα φοράει πράσινα.

Δύσκολο να το αποδεχτούν αυτό. Οπότε αν ο Μάντζαρης πει πως δεν θα ανανεώσει για περισσότερο από έναν χρόνο τα πράγματα γίνονται απλά. Ο παίκτης θα καταλήξει στο ΟΑΚΑ τη φέτος και... ελεύθερος.

Η επίσημη εκδήλωση του ενδιαφέροντος έγινε για να πάρει έναν ακόμα μήνυμα ο παίκτης να μην ανανεώσει με τον Ολυμπιακό. Δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει λεφτά ο Γιαννακόπουλος στους... απέναντι.

Πηγή: GreenHoop