Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Ιουνίου 2014

Θέλει το κορυφαίο ταλέντο της Ελλάδας!


Στο πλαίσιο της ελληνοποίησης που εξήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ένας από τους στόχους είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης.




Ο γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 1997 και ύψους 2,16μ., μπασκετμπολίστας, φοιτά στο κολέγιο Westtown School της Πενσιλβανία και θα παραμείνει για άλλη μία σεζόν. Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ και διακρίνεται για την τεχνική του και την αντίληψη που διαθέτει.

Ο Παπαγιάννης πέρασε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, όμως ξεπετάχτηκε από τις ακαδημίες του Περιστερίου. Μάλιστα, κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε το ντεμπούτο του στην Α1 σε ηλικία 14 ετών! Στο Περιστέρι δούλεψε υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη και αναγνωρίζει ότι τον βελτίωσε σε πάρα πολλούς τομείς.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και το καλοκαίρι του 2013, αναδείχθηκε κατά σειρά "χάλκινος" με την Ελλάδα Κ16 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουκρανίας και κατόπιν «χρυσός» στο παγκόσμιο της Τουρκίας.

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να τον επαναπατρίσει και τον προορίζει ως ένα σημαντικό μέλος του ελληνικού "κορμού" που επιθυμεί να δημιουργήσει, ωστόσο υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες. Για τον νεαρό ενδιαφέρονται ομάδες του ΝΒΑ, ενώ δεν είναι σίγουρο εάν ο ίδιος έχει τη διάθεση να γυρίσει στην Ελλάδα.