Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Ιουνίου 2014

Σειρά αυτοί που θα κάνουν την διαφορά


Γιαννακόπουλος και Ιβάνοβιτς τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα και πλέον ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για την υλοποίηση των μεταγραφικών του "χτυπημάτων".



Σε πάρα πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" που βρίσκεται στην χώρα μας είχε την ευκαιρία να τα πει με τον πρόεδρο της ομάδας και να συζητήσουν τις μέχρι τώρα κινήσεις του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά και τις επόμενα "χτυπήματα" της ομάδας.

Οι δύο πλευρές τα είπαν σε πάρα πολύ καλό κλίμα με το σημαντικότερο στοιχείο να είναι αυτό της απόλυτης ταύτισης απόψεων. Κάτι που οδηγεί τον Παναθηναϊκό στην επόμενη φάση. Οι αποφάσεις πάρθηκαν και οι άνθρωποι των πρωταθλητών ξεκινούν τις κινήσεις τους για να ολοκληρώσουν τα μεταγραφικά τους "χτυπήματα" και να "χτίσουν" το ρόστερ της νέας ομάδας.

Παράλληλα ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε την απόλυτη ικανοποίησή του στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τους νεαρούς παίκτες που έχουν αποκτηθεί (Λούντζης, Παπαγιάννης) και πλέον σειρά παίρνουν οι παίκτες που θα κάνουν την… διαφορά τώρα, με τους δύο να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για τις εξελίξεις όλων των ανοιχτών ζητημάτων.