Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στα πράσινα Κούπερ και Βεζένκοφ


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Greenhoop.net, παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρούνται Κούπερ και Βεζένκοφ οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν από την "πράσινη" ΚΑΕ τις επόμενες μέρες.



Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Greenhoop.net αναφέρει:

"Όπως σας είχε αποκαλύψει εδώ και δύο εβδομάδες πρώτο το Greenhoop, ο Παναθηναϊκός είχε ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον παίκτη του ΠΑΟΚ,D.J Kούπερ.

Το φλερτ γίνεται γάμος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Greenhoop.

Ο νεαρός αμερικάνος γκαρντ (με Βοσνιακό διαβατήριο) έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πράσινους και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μεγάλο ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως οι πράσινοι θα έχουν για προπονητή τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς ο οποίος θα έχει τον Κούπερ και στην Εθνική Βοσνίας. Ο D.J θα ανακοινωθεί στις επόμενες μέρες.

Η συμφωνία είναι δεδομένη και έτσι ο Παναθηναϊκός βάζει στη μηχανή του έναν εξαιρετικό δημιουργό (ξεπέρασε τον Γκάλη σε ασίστ!) αλλά και έναν παίκτη με εκτελεστική δεινότητα.

O D.J Κούπερ είναι 23 ετών με ύψος 1.83 και η θέση του είναι πλέι μέικερ. Ο αμερικάνος αποφοίτησε απ΄το κολέγιο του Οχάιο το 2013 και η πρώτη του επαγγελματική ομάδα ήταν ο ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν.




Μπαμ και με Βεζένκοφ

Το Greenhoop πριν από λίγες μέρες σας είχε αποκαλύψει πως ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στον νεαρό φόργουορντ του Άρη, Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Οι δικές μας πληροφορίες από Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως υπάρχει deal και τις επόμενες μέρες αναμένεται η ανακοίνωση απ΄την πράσινη ΚΑΕ.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενήργησε με αστραπιαίες κινήσεις και «άρπαξε» τον νεαρό φόργουορντ από πολλές ομάδες που τον είχαν στα πλάνα τους. Δύο βασικοί «αντίπλαοι» στην περίπτωση Βεζένκοφ ήταν η Εφές Ανατολού του Ντούσαν Ίβκοβιτς αλλά και ο... Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το buy-out του παίκτη (250.000 ευρώ) και απέσπασε την υπογραφή του για τέσσερα χρόνια (3+1). Ανακοινώσεις ίσως υπάρξουν και αύριο στη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει ο Δ. Γιαννακόπουλος.

Ο Βεζένκοφ είναι από μεγαλύτερα ευρωπαϊκά project που υπάρχουν και χαρακτηρίζεται ως το νέο «next bigthing». Είναι 19 ετών με ύψος 2.06 και είναι αριστερόχειρας.

Η θέση η οποία αγωνίζεται είναι στο «3» αλλά το ίδιο καλά παίζει και τη θέση «4». Ειδικά τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε αρκετές φορές με τα χρώματα του Άρη στη θέση του πάουερ φόργουορντ.

Who is Who

Όνομα: Αλέξανδρος (Σάσα) Βεζένκοφ
Ηλικία: 19 ετών (6/8/1995)
Ύψος: 2.06
Θέση: SF/PF
Εθνικότητα: Κύπρος/Βουλγαρία/Ελλάδα
Ομάδες: 2011-14 - Άρης Θεσσαλονίκης

Επαγγελματικό ντεμπούτο: 2011 με τα χρώματα του Άρη

Κλειστός και ο Αθηναίου

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει, προφορικά, και με τον Γιάννη Αθηναίου ο οποίος αγωνίζεται στην Αρμάνι Μιλάνο.
Ο Αθηναίου που βρέθηκε μια ανάσα απ΄τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο (τελικά προτιμήθηκε ο Ζακ Ράιτ) θα φορέσει τα πράσινα με... έξι μήνες καθυστέρηση.

Ο έλληνας γκαρντ θα ανακοινωθεί απ΄την πράσινη ΚΑΕ μόλις τελειώσει με τις υποχρεώσεις του με την ιταλική ομάδα καθώς διεκδικεί το τίτλο του πρωταθλητή κόντρα στη Σιένα".