Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Ιουνίου 2014

Κρίνεται το μέλλον δύο


Στην Αθήνα αναμένονται αύριο οι μάνατζερ του Ζέκα και του Πράνιτς, ώστε να γίνουν οι τελικές συζητήσεις για την παραμονή τους στον Παναθηναϊκό.




Καθοριστική θεωρείται η Πέμπτη 12 Ιουνίου για την παραμονή δυο παικτών-κλειδιά του «τριφυλλιού», καθώς στην Αθήνα αναμένονται αύριο οι εκπρόσωποι τόσο του Κάρλος Ζέκα όσο και του Ντάνιελ Πράνιτς! Οι μάνατζερ των δυο έμπειρων χαφ του Παναθηναϊκού θα έρθουν στην πρωτεύουσα για να συζητήσουν με τη διοίκηση των «πράσινων» το ενδεχόμενο παραμονής των παικτών στην ομάδα.

Σε ότι αφορά τον Πράνιτς, η υπόθεση με τη ρήτρα του συμβολαίου του παραλίγο να πάρει… γιγαντιαίες διαστάσεις, όμως ο παίκτης έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η δήλωσή του ήταν καθαρά ποδοσφαιρική, δείχνοντας πως θέλει να παραμείνει μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Ο μάνατζερ του, Σόρεν Λέρμπι, θα βρεθεί στην Αθήνα με αφορμή τον γάμο του Μάρκους Μπεργκ -του οποίου είναι επίσης εκπρόσωπος- και με την ευκαιρία θα συναντηθεί με τη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Όσο για τον Ζέκα, ο εκπρόσωπός του αναμένεται στην Αθήνα για να συζητήσει κάποιες λεπτομέρειες με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό και να μιλήσουν για υπογραφές! Η αρχική συμφωνία που έχει γίνει αναφέρει ότι ο Πορτογάλος μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017.

Εφόσον όλα πάνε καλά, ως το τέλος της εβδομάδας θα έχει επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας του «τριφυλλιού» με τον Ζέκα και οι «πράσινοι» θα μπορέσουν να προχωρήσουν με τις υπόλοιπες υποθέσεις που εκκρεμούν.