Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Ιουνίου 2014

Ξέσπασε ο "Σίφο"!


Εξοργισμένος ο Γκόρντον Σίλντενφελντ με τη στάση της Ντιναμό, το παίρνει πάνω του για να μην χάσει τον Παναθηναϊκό.




Η αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση της παραμονής του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό δεν εκνεύρισε μονάχα τους ανθρώπους των "πράσινων", που αναγκάστηκαν να διακόψουν τις διαπραγματεύσεις με την Ντιναμό Μόσχας, αλλά πολύ περισσότερο τον ίδιο τον Κροάτη αμυντικό. Από τη στιγμή που ο "Σίφο" ενημερώθηκε από τον ατζέντη του, Μάριο Κνεζ για τις τελευταίες εξελίξεις καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα.

Ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Κροάτη, ο οποίος έξαλλος έστειλε μήνυμα στον ατζέντη του να κάνει τα πάντα ώστε να μην χαθεί η ευκαιρία του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, φέρεται να σκοπεύει να μιλήσει και ο ίδιος με τους ανθρώπους της Ντιναμό, πιθανότατα και τον ίδιο τον προπονητή, προκειμένου να τους κάνει σαφές πως το μόνο που επιθυμεί είναι να παίξει τη νέα σεζόν στους "πράσινους".

Από εκεί και πέρα, κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για την υπόθεση του Γιώργου Καραγκούνη καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα εγινε μια ακόμα επαφή χθες και αναμένεται νέα και πιθανότατα καθοριστική για την επιστροφή του τυπάρα.

Την ίδια στιγμή ο Νίκος Νταμπίζας περιμένει μέσα στο επόμενο διήμερο τον μάνατζερ του Ζέκα στην Αθήνα για να τελειώσουν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.