Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Φεβρουαρίου 2014

Έτσι θα... μπει ο Γιαννακόπουλος!

Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βοηθήσει οικονομικά τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν πρόκειται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο!

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Goal:

«Σύμμαχος» με δικά του χρήματα και προσωπικό χρόνο αλλά (προς το παρόν τουλάχιστον) όχι αγοραστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το προσεχές καλοκαίρι. Ο ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ ενημέρωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού με επίσημη δήλωση στη χθεσινή εκδήλωση του Ερασιτέχνη ότι είναι διατεθειμένος να βοηθήσει τον αγαπημένο του συλλόγο ηθικά αλλά και υλικά -σε περίπτωση που το επιθυμεί ο Γιάννης Αλαφούζος- και οι πληροφορίες που καταφέραμε να συλλέξουμε «αποκρυπτογραφούν» τα νέα δεδομένα ως εξής:

Οι Κινέζοι «συμπαίκτες» του απάντησαν αρνητικά στο ενδεχόμενο εμπλοκής τους στα δρώμενα της «πράσινης» ΠΑΕ καθώς πριν από λίγες εβδομάδες ενημέρωσαν τον Γιαννακόπουλο ότι δεν θεωρούν την επένδυσή τους ασφαλή με βάση τα νούμερα που τους παρουσιάστηκαν. Οι Κινέζοι εξέτασαν με επαγγελματικό κυνισμό τα «νούμερα» και από τη στιγμή που... απουσίαζε εντελώς το συναίσθημα, η απόφασή τους ήταν αρνητική ως προς το ενδεχόμενο εμπλοκής τους στο «τριφύλλι».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, γνωρίζοντας άριστα τα προβλήματα που υφίστανται στην ποδοσφαιρική ομάδα τόσο από οικονομικής πλευράς όσο και στο «παρασκήνιο», αποφάσισε να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί στην ΠΑΕ και έθεσε εαυτόν τη διάθεση του Αλαφούζου. Δεν είναι τυχαίο ότι επαίνεσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ με τον οποίον θα έχει συνάντηση τις επόμενες ημέρες για τη φόρμουλα με την οποία θα βοηθήσει την ομάδα.

Από οικονομικής πλευράς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει γνωστοποιήσει το ύψος της βοήθειάς του προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά οι γνωρίζοντες αναφέρουν ότι δεν θα μιλάμε για... ψίχουλα, αλλά για ένα ποσό κοντά στα 4-5 εκατ. ευρώ. Ποσό που (πάνω κάτω), εάν το ευνοήσουν οι συγκυρίες, μπορεί να είναι σε ετήσια βάση.

Στις προθέσεις του δεν είναι απαραίτητα η απόκτηση μετοχών, αλλά δεν είναι απολύτως αρνητικός ως προς το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Ο Γιαννακόπουλος είναι ανοιχτός να συζητήσει το ενδεχόμενο απόκτησης θέσης εντός του ΔΣ της «πράσινης» ΠΑΕ καθώς επίσης και να βοηθήσει τον σύλλογο προκειμένου να αποκτήσει ισχυρότερη φωνή στα κέντρα αποφάσεων, αλλά και να ελαχιστοποιηθούν τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα στην παρούσα φάση.