Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Νοεμβρίου 2012

Το κακό πρόσωπο του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ο Πεδουλάκης

Στο κακό πρόσωπο που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο μεγαλύτερο διάστημα απέδωσε την ήττα από τη Χίμκι ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο τεχνικός των «πράσινων» υποστήριξε πως τα κάκιστα ποσοστά των παικτών του στην επίθεση σε συνδυασμό με το άγχος που είχαν, αλλά και το γεγονός ότι ο αντίπαλος ήταν μια πολύ καλή ομάδα, έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα.

«Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο στο υπόλοιπα 30 λεπτά ήμασταν πολύ κακοί στα ποσοστά μας στην επίθεση σε τρίποντα, δίποντα, βολές. Υπάρχει πίεση στη δημιουργικότητα ειδικά όταν αγωνιζόμαστε στο γήπεδο μας. Χρειαζόμασταν ένα ματς για να μας τονώσει την αυτοπεποίθηση», είπε ο «Άρτζι» και πρόσθεσε:

«Χάσαμε όμως το μομέντουμ για 3-4 λεπτά και αυτό μας στοίχισε. Η Χίμκι είναι μια καλή ομάδα, αυτό το εκμεταλλεύτηκε και κέρδισε δίκαια» είπε.

Η κακή εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στα τελευταία παιχνίδια έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ήττα σύμφωνα με τον Βασίλη Ξανθόπουλο.
ενεργό link
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.