Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Νοεμβρίου 2012

Ακόμη ένας... νοκ άουτ!

Επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις που έβγαλε με την επιστροφή της ομάδας από την Ιταλία το αιμάτωμα στην δεξιά γάμπα για τον Χοσέ Τοτσέ, ο οποίος χάνει οριστικά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα την Δευτέρα στο νησί των Φαιάκων.

Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ:
"Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Χοσέ Τοτσέ, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί αιμάτωμα στη δεξιά γαστροκνημία, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Lazio - Παναθηναϊκός.

Ο παίκτης θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία και αναμένεται να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων σε 4 έως 5 ημέρες".

Πήγαν για προπόνηση, μπήκε ο Μαρίνος
Οσον αφορά στα αγωνιστικά, οι πράσινοι με την επιστροφή τους από την Ρώμη πήγαν κατευθείαν στην Παιανία και ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ατομικά προπονήθηκαν οι τραυματίες Πίντο, Σο και Μπουμσόνγκ, που δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με την Κέρκυρα, όπως επίσης και Σισοκό, Τοτσέ, που υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο Στέργος Μαρίνος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, προπονήθηκε κανονικά και πιθανότατα υπολογίζεται από τον Φερέιρα για το ματς με τους Φαίακες. Στην προπόνηση της ομάδας συμμετείχε και ο Χρήστος Δώνης.

Πόσα γκολ θα βάλει φέτος ο Σισοκό; Σε ποια θέση θα τερματίσει στην Superleague ο ΠΑΟ; Παίξε τώρα στην 90bet!
ενεργό link
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.