Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Νοεμβρίου 2012

"Χρωστάμε ένα καλό ματς στον κόσμο"

Στη σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών κόντρα στην ΑΕΚ εστίασε ο Ορέστης Καρνέζης, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός χρωστάει ένα καλό ματς στον κόσμο του.

Παράλληλα, ο τερματοφύλακας των «πρασίνων», μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ δεν παρέλειψε να θυμηθεί το γκολ που δέχθηκε από τον Μίτσελ στα χασομέρια της προπέρσινης αναμέτρησης με τον «Δικέφαλο» για το Κύπελλο που σήμανε και τον αποκλεισμό του «τριφυλλιού», χαρακτηρίζοντάς το ως τη χειρότερη στιγμή της καριέρας του, ενώ έκανε λόγο και για δικαίωση που πλέον νιώθει…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ορέστης Καρνέζης:

Για τις καλές του εμφανίσεις: «Είχα τη δυνατότητα να πάρω κάποια σερί παιχνίδια, να αγωνιστώ σε συνεχόμενα ματς έτσι ώστε να βγάλω πράγματα που είχα μέσα μου και δεν είχα καταφέρει να τα δείξω. Σε όλα τα επαγγέλματα, έτσι και στο ποδόσφαιρο, η καθημερινότητα και τα συνεχή παιχνίδια σε κάνουν καλύτερο, αν δεν αγωνίζεσαι είναι δώρο-άδωρο. Νιώθω δικαιωμένος γιατί είμαι πολλά χρόνια επαγγελματίας, μου αρέσει αυτό που κάνω, δεν είχα καταφέρει να πάρω παιχνίδια για να δείξω στον εαυτό μου και τον κόσμο ότι μπορώ να ανταπεξέλθω και ευχαριστώ κάποιους που με πίστεψαν όταν τα πράγματα δεν ήταν καλά».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Είναι ένα ντέρμπι, παρότι και οι δύο δεν είναι στην καλύτερή τους φάση. Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και θα κατέβουμε για να κερδίσουμε», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε, για τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει και για τους δύο και αντικατοπτρίζει τα προβλήματα που βιώνει η χώρα και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Όπως και να έχουν τα πράγματα είναι δύο ιστορικές ομάδες και είτε είναι στον πάτο είτε στην κορυφή, παραμένουν μεγάλες».

Για το τι περιμένει: «Περιμένω και εύχομαι να δω πάθος, αγωνιστικότητα, γκολ και νίκη της ομάδας μου. Έχουμε παρακολουθήσει την ΑΕΚ, είναι μια νέα ομάδα, με δυνατά παιδιά που το παλεύουν. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και το πως θα παρουσιαστούμε καλοί. Ίσως είμαστε φαβορί λόγω του ότι είμαστε πιο έμπειρη ομάδα, βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία και πρέπει να κερδίσουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά το παιχνίδι, με πάθος και είναι σημαντικό να προηγηθούμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το παιχνίδι τελειώνει ότι σκοράρει κάποιος πρώτος, χρειάζεται συγκέντρωση και πειθαρχία».

Για τον κόσμο: «Του χρωστάμε περισσότερα από μια καλή εμφάνιση. Θέλουμε να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, με νέους παίκτες και μας στεναχωρεί που είμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία».

Για το αν έχει υπάρξει αναπροσαρμογή στόχων: «Από εδώ και πέρα πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα των παιχνιδιών, να πάρουμε όσες νίκες μπορούμε, να μπούμε στα πλέι οφ και τουλάχιστον να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση».

Για τη χειρότερη και καλύτερη στιγμή του στον Παναθηναϊκό: «Χειρότερη ήταν εκείνο το ματς με την ΑΕΚ και καλύτερη όταν στο ματς με τον Λεβαδειακό ο κόσμος φώναξε το όνομά μου».

Για το ότι στις πτήσεις προτιμά να πηγαίνει στο πιλοτήριο: «Δεν νιώθω και πολύ άνετα στο αεροπλάνο, για αυτό και πολλές φορές πηγαίνω στο πιλοτήριο, να βλέπω τι γίνεται, να ρωτάω πράγματα και να νιώθω περισσότερο άνετα».

Πόσα γκολ θα βάλει φέτος ο Σισοκό; Σε ποια θέση θα τερματίσει στην Superleague ο ΠΑΟ; Παίξε τώρα στην 90bet!
ενεργό link
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.