Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Νοεμβρίου 2012

Ο... ακροβάτης Τοτσέ!

"Σπεσιαλίστα - ακροβάτη" χαρακτήρισε τον Χοσέ Τοτσέ ο Χοσέδα Αλφόνσο, μέλος του προπονητικού επιτελείου της Καρταχένα στην οποία αγωνιζόταν ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Στην εφημερίδα "GOAL" μίλησε ο Χοσέδα Αλφόνσο, μέλος του τεχνικού επιτελείου της Καρταχένα, όταν αγωνιζόταν εκεί και ο Τοτσέ κι ο Ισπανός προπονητής είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον στράικερ του Παναθηναϊκού.

"Στην Καρταχένα γινόταν πολλή δουλειά πάνω σε αυτές τις καταστάσεις. Τα περισσότερα γκολ του τα έχει πετύχει με αυτόν τον τρόπο. Γνωρίζαμε τις ικανότητές του. Ως εκ τούτου δουλεύαμε πάνω στα τελειώματα των φάσεων. Καταστάσεις όπου το ένας εναντίον ενός των ακραίων κατέληγε σε σέντρα με τον Τοτσέ να διασχίζει τη συνοχή των αντίπαλων στόπερ" ήταν τα πρώτα του λόγια και συμπλήρωσε "Μπορεί και διαβάζει πολύ καλά τη φάση και μετρά τον χώρο που έχει μεταξύ των αμυντικών και τον χρόνο που έχει για να εκτελέσει με τη μία. Γι' αυτό και τα γκολ του βγαίνουν... ακροβατικά. Είναι σπεσιαλίστας σ' αυτό".

Πόσα γκολ θα βάλει φέτος ο Σισοκό; Σε ποια θέση θα τερματίσει στην Superleague ο ΠΑΟ; Παίξε τώρα στην 90bet!
ενεργό link
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.