Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Νοεμβρίου 2012

Πεδουλάκης: "Να δείξουμε χαρακτήρα"

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (09/11) τη Χίμκι στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να θέλει η ομάδα του να δείξει χαρακτήρα.

Ο Έλληνας τεχνικός του «εξάστερου» με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, τόνισε αναλυτικά για τον συγκεκριμένο αγώνα: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η Χίμκι είναι μία ομάδα, η οποία βασίζεται στη δημιουργία των παικτών της και περισσότερο από τον Πλάνινιτς ή τον Λόνκαρ στο λόου ποστ. Έχουν εξαιρετικούς σουτέρ.

Πρέπει να είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι γιατί η αντίπαλός μας μπορεί να «σκοτώσει» οποιαδήποτε ομάδα με τα σουτ της μέσα σε λίγα λεπτά. Έχουν όμως και μειονεκτήματα όπως κάθε ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε χαρακτήρα και να «χτίσουμε» την αυτοπεποίθησή μας μέσα στο παιχνίδι».

Τον παράγοντα έδρα θέλει να εκμεταλλευτεί στον αγώνα με αντίπαλο τη Χίμκι για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Γιόνας Ματσιούλις.

Ο Λιθουανός παίκτης των «πρασίνων» με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, τόνισε αναλυτικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Η Χίμκι είναι μία καλή ομάδα, ισορροπημένη και γνωρίζω τον προπονητή της και τον τρόπο που σκέφτεται. Δουλεύουν σκληρά και ποτέ δεν τα παρατούν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Δεν έχει σημασία το που αγωνίζονται, εντός ή εκτός έδρας, πάντα δίνουν το μέγιστο. Πιστεύω ότι θα γίνει μία μεγάλη… μάχη για τη νίκη. Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και θα πρέπει να το αξιοποιήσουμε στον μέγιστο βαθμό, αλλά σε κάθε περίπτωση θα είναι ένας ενδιαφέρον αγώνας».
Πόσα γκολ θα βάλει φέτος ο Σισοκό; Σε ποια θέση θα τερματίσει στην Superleague ο ΠΑΟ; Παίξε τώρα στην 90bet!
ενεργό link
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.