Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

31 Οκτωβρίου 2012

"Σημαντική εμπειρία για τους παίκτες μου"

Συγκέντρωση για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τη Φενέμπαχτσε Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη (1/11) για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ζητά από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Αργύρης Πεδουλάκης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας: "Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ομάδα με μεγάλο βάθος στον πάγκο, γεμάτη με ποιοτικούς παίκτες. Ο ΜακΚάλεμπ είναι ένας ουσιώδης δημιουργός για την ομάδα του και δίνει τον ρυθμό.

Η ποιότητα των αντιπάλων μας είναι αδιαπραγμάτευτη, αλλά είναι μία καινούρια ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα. Αυτό σημαίνει ότι έχουν λιγότερη ομοιογένεια. Μετά την ήττα τους από την Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι.

Οι οπαδοί τους δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα, για αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι, ειδικά όταν ξεσηκώνονται οι οπαδοί του. Πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσουμε σε αυτές τις στιγμές. Σίγουρα θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για τους παίκτες μας".

Σχορτσιανίτης: "Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό"

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε τονίζοντας ότι το σημαντικότερο είναι να συνεχίσουν οι "πράσινοι" να βελτιώνονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο "Big Sofo": "Θα είναι ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι, αλλά από την άλλη πλευρά αποδείξαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια μας ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το βήμα μας, να παίξουμε στον ίδιο ρυθμό και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Το παιχνίδι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε είναι πολύ σημαντικό και για αυτό πρέπει να παίξουμε με μεγάλη συγκέντρωση, στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι η αντίπαλός μας έχει ένα γεμάτο ρόστερ, έχουν πολλές λύσεις και θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη".
Πόσα γκολ θα βάλει φέτος ο Σισοκό; Σε ποια θέση θα τερματίσει στην Superleague ο ΠΑΟ; Παίξε τώρα στην 90bet!
ενεργό link
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.