Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Μαΐου 2012

Οι μετοχές στα χέρια του Αλαφούζου

Υπεγράφη η συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ υπάρχει συμφωνία και για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας.

Η συμφωνία του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Γιάννη Αλαφούζο για τη μεταβίβαση των μετοχών στο "Σωματείο Φίλων ΠΑΟ" ήταν το σημαντικότερο στοιχείο από το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έγινε την Τρίτη και είχε διάρκεια περίπου 2,5 ωρών.

"Υπεγράφη η συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών του κ.Βαρδινογιάννη στο Σωματείο. Επίσης, ο κ.Βαρδινογιάννης ανέλαβε τη ΓΗΠΕΛ. Υπάρχει και μία καταρχήν συμφωνία των δύο κυρίων για την παραχώρηση του προπονητικού κέντρου της Παιανίας για την επόμενη χρονιά, χωρίς χρέωση", δήλωσε μετά το τέλος του ΔΣ ο Δημήτρης Γόντικας.

Σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης, ο κ.Γόντικας δήλωσε: "Δεν έχει τελειώσει η προσπάθειά μας. Δεν έχουμε ενημέρωση από την ΕΠΟ. Δεν υπάρχουν υπάρχοντα δεδομένα γιατί η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Η προσπάθεια συνεχίζεται".

Ερωτηθείς για το μέλλον του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο κ.Γόντικας απέφυγε να απαντήσει τονίζοντας πως αυτό, αλλά και άλλα θέματα αφορούν τα μέλη του ΔΣ.



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.