Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Ιανουαρίου 2012

Επιβεβαίωση Newspao για τις μεταγραφές!

Είναι οριστικό πλέον  πως ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει κάποια μεταγραφή τον Ιανουάριο και ο λόγος δεν είναι μόνος οικονομικός, αλλά όπως αποκάλυψε χθες το Newspao.gr έχει να κάνει και με τη FIFA.


Συγκεριμένα αναφέραμε χθες πως οι λόγοι που ο Παναθηναϊκός δεν προχωράει σε κάποια μεταγραφή τον Γενάρη με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν είναι μόνο οικονομικός.

Σίγουρα τα χρήματα παίζουν ρόλο για να γίνουν μεταγραφές σε μια ομάδα, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν είναι το μόνο, καθώς αποκλείεται να μην υπάρχουν 200.000 για να έρθει ο Πίντο.

Η FIFA έχει εδώ και καιρό ενημερώσει όλες τις ελληνικές ομάδες μέσω της ΕΠΟ ότι για να μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές τον Γενάρη θα πρέπει να υπάρχει επίσημο έγγραφο υπογεγραμμένο από τον διευθύνοντα σύμβουλο της κάθε ΠΑΕ, σύμφωνα με το οποίο θα αναφέρεται ότι όλοι οι παίκτες έχουν εξοφληθεί μέχρι το τέλος του 2011.

Μάλιστα, αν γίνει μεταγραφή και υπάρχουν οφειλές, τότε θα υπάρξουν ποινικές ευθύνες σε αυτόν που έχει υπογράψει.



Ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος έχει αυτήν την αρμοδιότητα, δεν είναι διατεθειμένος να βάλει την υπογραφή του σε ένα τέτοιο έγγραφο.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.