Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Δεκεμβρίου 2011

Με αλλαγές ο Άρης

Με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια αναμένεται να παρατάξει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ τον Αρη στο μεγάλο ματς της 12ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Πολωνός τεχνικός των «κίτρινων» θέλει να «χτυπήσει» τη νίκη με όλα τα μέσα που διαθέτει και γι' αυτό σκέφτεται ένα σούπερ επιθετικό σχήμα με την παρουσία των Βίκτορα Γιάκομπ και Ντάνιελ Τσέζαρεκ στην αρχική 11άδα.

Ο Ρουμάνος και ο Κροάτης μάλιστα διατηρούν ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι των Καστίγιο και Σολτάνι, από τους οποίους ο Πρόμπιερζ έχει πολλά παράπονα για την απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια.

Παράλληλα, ο Ούμπιντες επιστρέφει από την τιμωρία του και θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ ο Παπαστεριανός θα αντικαταστήσει τον τραυματία Καζναφέρη στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού ο Νέτο δεν έχει πολλούς αγώνες στα πόδια του.

Στη μεσαία γραμμή οι Φατί και Τόχα έχουν εν πολλοίς εξασφαλισμένη τη θέση τους, όπως και ο Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια, ενώ Ντίκο και Σανκαρέ θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και αριστερά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Μίσελ.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.