Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Δεκεμβρίου 2011

Μπουτσουρής:"Περιμένω την διοίκηση"

Ο Νίκος Μπουτσουρής μετά το τέλος του αγώνα με τη Ε.Α. Πατρών δήλωσε πως η ομάδα θέλει άμεση ενίσχυση.

"Από τεχνικής πλευράς η ομάδα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τα οποία τα ξέραμε από την αρχή της χρονιάς. Πήραμε δυο παιδιά στη θέση του κεντρικού, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανέναν, ο ένας 22 χρονών και ο άλλος 18 για να παίξουν στη θέση του κεντρικού. Το επίπεδο στην Α1 είναι πολύ υψηλό και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παιδιών υπάρχει πρόβλημα. Συζητήσαμε με τη διοίκηση περιμένω να μάθω τι έχει γίνει για να βελτιωθούμε στην συγκεκριμένη θέση. Δεν έχω να κάνω κάτι άλλο παρά να περιμένω τις ενέργειες της διοίκησης".

Είδαμε τον Ζοζεφάλσκι σήμερα να μην προσφέρει και πάλι τα αναμενόμενα;

"Το σημερινό παιχνίδι του συγκεκριμένου παίκτη είναι το καλύτερο με 74% στην ολοκλήρωση των φάσεων το νούμερο είναι πολύ μεγάλο για τα δεδομένα. Όμως υπάρχει πρόβλημα σε συγκεκριμένες φάσεις. Στα δυο πρώτα σετ το ματς χάθηκε στους 27 πόντους και στους 25. Εκεί που η μπάλα καίει και είναι ζόρικη εκεί έχουμε πρόβλημα".

Έχετε ένα ματς "επιβίωσης" κόντρα στη Κηφισιά;

"Όλα τα ματς είναι δύσκολα και όλα δίνουν τρεις πόντους. Με το ίδιο σκεπτικό παίζουμε σε κάθε ματς και με το ίδιο σκεπτικό παίξαμε και σήμερα για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Παίζει όμως ρόλο και το παιχνίδι του αντιπάλου. Εν κατακλείδι δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί στο σερβίς μας με αποτέλεσμα η Ε.Α. Πατρών να παίζει με υψηλά ποσοστά στην υποδοχή και να έχει εύκολες επιθέσεις. Περιμένω τη βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι της διοίκησης να την ενισχύσει. Οι επιλογές δεν είναι πολλές και περιμένω".

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.