Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Δεκεμβρίου 2010

"Διχάζει" ο αντι-Τζόρβας!

Η αντικατάσταση του Αλέξανδρου Τζόρβα εκτός από επιβεβλημένη είναι κατά τα φαινόμενα και δεδομένη! Αυτό που προβληματίζει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ποιος από τους άλλους δυο γκολκίπερ της ομάδα θα πάρει τη θέση του! Ο δικός του αρεστός, Ντάνιελ Φερνάντεζ ή ο εκλεκτός της διοίκησης, Ορέστης Καρνέζης;


Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά και την πολύ κακή εμφάνιση του διεθνούς τερματοφύλακα στην Δανία κόντρα στην Κοπεγχάγη έχει σχεδόν αποφασίσει να τον αντικαταστήσει, τουλάχιστον για λίγο καιρό. Ο Άλεξ σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τον πολύ καλό πορτιέρε που ξέραμε από τις περασμένες χρονιές του, τόσο σε Παναθηναϊκό, όσο και ΟΦΗ και ίσως του κάνει καλό αυτή η αλλαγή.

Πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει καπαρώσει τη θέση επειδή έχει κάνει ένα τατουάζ στο σώμα του και ότι πρέπει να είναι σοβαρός και δουλευταράς για να μπορεί να υπερασπίζεται τα δοκάρια μιας τόσο μεγάλης ομάδας.

Ο Φερέιρα θέλει να δώσει την ευκαιρία στον συμπατριώτη του, Ντάνιελ Φερνάντεζ, τον οποίο πιστεύει αρκετά και θεωρεί πολύ καλό γνώστη της θέσης αυτής, αλλά αυτή του η επιθυμία ίσως να μην είναι και πολύ εύκολη να πραγματοποιηθεί! Ο λόγος; Η γραμμή της διοίκησης, που θέλει να δει με τα γάντια του βασικού τον Ορέστη Καρνέζη.

Ο Κώστας Αντωνίου και ο Νικόλας Πατέρας πιστεύουν πολύ τον Έλληνα τερματοφύλακα και ίσως πιέσουν λίγο καταστάσεις για να παίξει αυτός αντί του Πορτογάλου, την απόκτηση του οποίου και μάλιστα ως δανεικού από την Μπόχουμ, δεν την κατάλαβε κανένας το καλοκαίρι που μας πέρασε…

Πάντως, ο Πατέρας δεν είναι από τους ανθρώπους που θέλουν να επιβάλουν την άποψη τους στον προπονητή και ειδικά στον 64χρονο Ίβηρα, που εκτιμά απεριόριστα και όπως έχει δηλώσει πολλάκις μετράει πολύ τη γνώμη του!

(sportsecrets.gr/?p=2015)