Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Σεπτεμβρίου 2010

Ψάχνουν να βρουν τη λύση

Η επόμενη μέρα της ήττας από την Κοπεγχάγη, δεν αφήνει περιθώρια για σκυμμένα κεφάλια στον Παναθηναϊκό.
Από το πρωί, οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες του «τριφυλλιού» στα χέρια τους, είναι σε διαρκή επαφή προκειμένου να βρεθεί η λύση στο πρόβλημα της ομάδας. Ο Νικόλας Πατέρας συγκεκριμένα, κάλεσε στο γραφείο του τους Κώστα Αντωνίου, Κάρλος Φρέιτας, αλλά και τον Νίκο Νιόπλια. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συζήτησε με τον διευθυντή ποδοσφαίρου, τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή, για το τι φταίει και οι «πράσινοι» παρουσιάζουν αυτή την τραγική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.


Μάλιστα, τους ζήτησε να μεταφέρουν στους ποδοσφαιριστές την απογοήτευση της διοίκησης για την εικόνα της ομάδας. Έτσι, ο κ. Πατέρας αποφάσισε να μην πάει ο ίδιος στην Παιανία για να μιλήσει στους παίκτες.


Κανένα θέμα Νιόπλια


Τα σενάρια μετά την ήττα από τους Δανούς για αντικατάσταση του Νίκου Νιόπλια, δίνουν και παίρνουν. Όμως, από τον Παναθηναϊκό αυτό που ξεκαθαρίζουν είναι ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Οι Ιταλοί έκαναν λόγο για επαφές με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, κάτι που διαψεύστηκε κατηγορηματικά. Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν από το «πράσινο» στρατόπεδο: «Μετά το ματς με την Καβάλα είπαμε ότι στηρίζουμε τον προπονητή. Δεν ήταν στήριξη για δέκα μέρες. Δεν υπάρχει κανένα θέμα απομάκρυνσης του Νίκου Νιόπλια».


Σαριέγκι: «Να διορθωθούμε»


Ο Γιόσου Σαριέγκι, δεν έχει καταλάβει ακόμη τι φταίει και ο Παναθηναϊκός δεν αποδίδει το ποδόσφαιρο που μπορεί. Ο Βάσκος αμυντικός πάντως, υπόσχεται ότι μέσω της δουλειάς αυτό θα αλλάξει.


Χάσατε δίκαια το παιχνίδι, τί έγινε;


«Είδατε τί έγινε. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά κάναμε κάποια λάθη. Η Κοπεγχάγη ήταν σωστά στημένη, παίζοντας καλά με αντεπιθέσεις και τελείωσε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και στη συνέχεια ακόμη ένα απο μια χαζή φάση. Μετά ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Ειδικά όταν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο διαιτητής μας άφησε με δέκα παίκτες. Ήταν σχεδόν αδύνατο».


Ο Παναθηναϊκός είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι, όμως δεν παίζει το ίδιο καλά...


«Δεν ξέρω. Είμαστε η ίδια ομάδα, παίζουμε το ίδιο σύστημα, αλλά δεν μας βγαίνει στο γήπεδο. Πέρυσι ξεκινήσαμε καλύτερα. Εφέτος όμως τα πράγματα δεν είναι το ίδιο καλά. Πρέπει όμως να διορθώσουμε την εικόνα αυτή και συνεχίσουμε».


Έχεις να πεις κάτι στον κόσμο που στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα;


«Ξέρουμε οτι ο κόσμος είναι μαζί μας και εμείς είμαστε μαζί του. Πάντα θα παίζουμε το καλύτερο που μπορούμε. Μερικές φορές κάνουμε κακά παιχνίδια, αλλά πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι οτι θα δουλεύουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε».


Νομίζεις οτι όλα οφείλονται στα λάθη που γίνονται ή στο οτι η ομάδα δεν είναι τόσο καλή;


«Άλλες φορές κάνεις λάθη που δεν στοιχίζουν και άλλες που καταλήγουν γκολ. Όπως τώρα που όλα έγιναν γκολ. Αυτή είναι η ατυχία μας. Πρέπει να τα αποφύγουμε».
10bet