Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Αυγούστου 2010

Και η «O’ Jogo» για Ούκρα: «Θέλω να παίξω μαζί με τους Γάλλους»


Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον επιθετικό της Πόρτο, Ούκρα, επιβεβαιώνει και η «O’ Jogo». Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει πως οι «πράσινοι» έχουν στην λίστα τους τα ονόματα των Ούκρα και Μπρούνο Γκάμα, ωστόσο προτεραιότητα τους αποτελεί ο επιθετικός των «δράκων». Την υπόθεση έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», Κάρλος Φρέιτας.


Η έγκυρη εφημερίδα της Πορτογαλίας αναφέρει πως το τελευταίο διάστημα ο Ούκρα έχει γίνει στόχος για αρκετές ομάδες και η Πόρτο δεν δείχνει απρόθυμη να συζητήσει για την παραχώρηση του, όχι όμως με τη μορφή δανεισμού.

Τι λέει ο ίδιος ο παίκτης: «Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στο «Goal». Και συνεχίζει: «Δεν με νοιάζει να έρθω ακόμα και ως δανεικός. Δεν έχω κανένα ενδοιασμό για τη συγκεκριμένη ομάδα. Θέλω πάρα πολύ να παίξω μαζί με τους Σισέ, Γκοβού και Μπουμσόνγκ».

Από εκεί και πέρα στο θέμα του επιθετικού, για το οποίοι στον Παναθηναϊκό δεν βιάζονται (πρώτα θα παραχωρηθεί παίκτης), «παίζει» δυνατά και το όνομα του διεθνή Ούγγρου επιθετικού της Λίβερπουλ, Κριστιάν Νέμεθ. Ο τεχνικός των «πρασίνων», Νίκος Νιόπλας αναφέρθηκε χθες στο θέμα.

«Εντάξει δεν είναι μόνο ο Νέμεθ. Χρειαζόμαστε έναν παίκτη που αν μπορεί να παίξει δεξιά αριστερά ή και κορυφή, ακόμα καλύτερα. Γιατί είχαμε έναν τέτοιο παίκτη τον Ρουκάβινα. Αυτός έφυγε και τώρα θέλουμε έναν αντίστοιχο. Έτσι διαλέγουμε παίκτες, σε κάθε θέση θέλουμε να έχουμε δύο άτομα. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να αποτελεί πρώτη λύση γιατί πρώτη λύση είναι αυτή τη στιγμή ο Γκοβού, ο Σισέ, ο Λέτο και οι άλλοι ποδοσφαιριστές».