Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Αυγούστου 2010

«Πρώτη» με «αγκάθι» την Μλαντένοβιτς

H ισπανική Μενόρκα ξεκίνησε την προετοιμασία με μοναδικό «αγκάθι» το κενό που δημιούργησε η Γέλενα Μλαντένοτς, η οποία επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα της στον Παναθηναϊκό.

Δεν μπορούν να ξεπεράσουν στον ισπανικό Σύλλογο το «σοκ» από το «άδειασμα» της τελευταίας στιγμής από την Γέλενα Μλαντένοβιτς. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Μενόρκα ξεκίνησε την Δευτέρα με μοναδική αλλά πλέον ουσιαστική απουσία αυτήν της Σέρβας διαγωνίου, τη θέση της οποίας οι ιθύνοντες της ομάδας τρέχουν για να καλύψουν.


Σύμφωνα με τα τοπικά μίντια, πρώτο θέμα στα πηγαδάκια του γηπέδου ήταν το ζήτημα με την Μλαντένοβιτς. Παρουσία του νέου Προέδρου της ομάδας, Κίτι Μολ, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τα αθλήτριες τόνισε: «Κάναμε μια καλή ομάδα μετά και από τα αποτελέσματα την περυσινής σεζόν που μας ενθάρρυναν. Είχαμε το απρόσμενο συμβάν με τη Γέλενα αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά μα αναπληρώσουμε επάξια το κενό χωρίς να βιαστούμε».


Πάντως, η Μενόρκα φαίνεται να ρίχνει τους τόνους στο θέμα της Σέρβας διαγώνιας και σε συνδυασμό με το ότι το πενταπλούν βρίσκεται στα χέρια της αθλήτριας πρέπει να ανακουφίζει τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η αθλήτρια θα βρίσκεται στις αρχές της εβδομάδας στη χώρα μας.