Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Αυγούστου 2010

Και τώρα η Μόλναρ...

Η καταρχήν συμφωνία του Ερασιτέχνη με τον Γιώργο Γκάμαρη για το ΤΑΠ, ουσιαστικά κρατάει στον Παναθηναϊκό την Μπριζίτκα Μόλναρ. Οι «πράσινοι» μίλησαν με τον μάνατζερ της παίκτριας και σήμερα αναμένεται να τελειώσει θετικά η παραμονή.

Θεωρείται και όχι άδικα η παίκτρια βαρόμετρο όχι για τον Παναθηναϊκό, αλλά συνολικά για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για την Μπριζίτκα Μόλναρ την πολυτιμότερη παίκτρια του περσινού μαραθωνίου, αλλά και του φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Η Σέρβα ακραία είχε συμφωνήσει να παραμείνει στο «τριφύλλι» ωστόσο οι «πράσινοι» περίμεναν να γίνει πρώτα η συνάντηση του Ερασιτέχνη με τον Γιώργο Γκάμαρη, μιας και από την εξέλιξή της θα εξαρτιόταν όχι απλά η παραμονή της διεθνούς παίκτριας, αλλά και συνολικά του γυναικείου τμήματος.
Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το ότι αν τελικά δεν τα έβρισκαν οι δύο πλευρές, ο ΑΟ, θα έπρεπε να δαπανήσει χρήματα και για τους άνδρες, κάτι που σίγουρα θα τον ανάγκαζε να δώσει λιγότερα για τις νταμπλούχες. Από την στιγμή που το θέμα λύθηκε (έτσι όπως όλα δείχνουν φυσικά), άνοιξε αυτόματα ο δρόμος της συμφωνίας με την Μόλναρ. Μάλιστα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κίτσιος έδειχνε σίγουρος για την παραμονή της, μια παραμονή που αν τελικά επιτευχθεί θα βάλει και πάλι τον Παναθηναϊκό στην θέση του οδηγού.

Σήμερα και τυπικά

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και τυπικά το θέμα. Οι «πράσινοι» μίλησαν χθες με τον μάνατζερ της παίκτριας ο οποίος και τους ξεκαθάρισε η συμφωνία ισχύει. Έτσι όπως όλα δείχνουν η διεθνής Σέρβα θα στείλει το συμβόλαιό της και μπορεί να βρίσκεται κανονικά στην πρώτη.

Μία ξένη ακραία και πάσες

Κλείνοντας και τυπικά το θέμα της Μόλναρ, οι «πράσινες» θα ασχοληθούν με την απόκτηση μιας ακόμα ξένης ακραίας που ανάλογα με τα χρήματα που θα προσφέρει ο Ερασιτέχνης μπορεί να είναι και ακόμα καλύτερη από ότι αρχικά αναμενόταν. Την αναζήτηση της παίκτριας θα κάνει ο τεχνικός Σπύρος Χουντουμάδης. Μόλις ολοκληρωθεί και το θέμα με τις ακραίες αυτό που θα μένει είναι οι δύο πάσες, ενώ δεν αποκλείεται τελικά να αποκτηθούν και κάποιες μικρές σε ηλικία παίκτριες για να γεμίσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ.