Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Αυγούστου 2010

Ο Ζιλμπέρτο των τίτλων!

Την αποθέωση γνωρίζει για μια ακόμα φορά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αφιέρωμα αγγλικής ιστοσελίδας στους Βραζιλιάνους που έχουν περάσει από την Premier League αναφέρεται στον άσο του Παναθηναϊκού ως μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσίες, φορώντας τη φανέλα της Άρσεναλ.

Παράλληλα το goal.com τον χαρακτηρίζει και ως άνθρωπο των τίτλων, αφού από τότε που αποχώρησε από τους «κανονιέρηδες» δεν έχουν καταφέρει να δουν άσπρη μέρα.

Αναλυτικά το άρθρο για τον Ζιλμπέρτο αναφέρει: «Ο δυναμικός μέσος απόλαυσε 6 χρόνια γεμάτα επιτυχίες στους “κανονιέρηδες” κερδίζοντας δύο Κύπελλα και ένα πρωτάθλημα κατά τη διάρκεια της θητείας του. Αποτέλεσε μέλος της Άρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα χωρίς να γνωρίσει ούτε μία ήττα, την σεζόν 2003-2004, προσέφερε δυναμισμό και τεχνική στο συγκρότημα του Αρσέν Βενγκέρ. Απο την στιγμή που έφυγε, το 2008 για 1 εκατομμύριο λίρες, η Άρσεναλ δεν έχει καταφέρει να σηκώσει κάποιο τρόπαιο».

Τέλος, κάθε Βραζιλιάνος στο τέλος του κομματιού χαρακτηρίζεται από τον συντάκτη είτε ως επιτυχημένος, είτε ως αποτυχημένος, είτε ως μη πειστικός και φυσικά κάτω από αυτό του αστεριού του Παναθηναϊκού υπάρχει η λέξη επιτυχημένος. Αν το έβαζαν και με κεφαλαία θα ήταν καλύτερα…