Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Αυγούστου 2010

Τα βλέμματα σε «Μπουμ» και Γκοβού

Το πρώτο του εν ελλάδι φιλικό δίνει το βράδυ της Πέμπτης (12/8, 21:00GR) στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μια προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (11/8) στην Παιανία με τον Νίκο Νιόπλια να φανερώνει τα πλάνα του στο δίτερμα που διεξήχθη.

Η έκπληξη έγκειται στην χρησιμοποίηση του Σίλβα Κλέιτον με τους βασικούς, στην θέση του επιτελικού χαφ, πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ, λίγες ώρες αφότου του ζητήθηκε να βρει ομάδα!

Ο κοζανίτης τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους πράσινους με όλα τους τα αστέρια στο τερέν του Περιστερίου, πλην των ελλήνων διεθνών που απόψε (11/8) είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες (Ανδρών και Ελπίδων).

Με Μπουμσόνγκ, Γκοβού και... Κλέιτον στην 11άδα
Ετσι, θα αγωνιστούν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της ομάδας (σ.σ. ο Ατρόμητος έχει προνοήσει αφήνοντας την θύρα 1 για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού) ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Σίντνεϊ Γκοβού, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα άλλα μεταγραφικά αποκτήματα του Τριφυλλιού, ο Ντάνι Φερνάντες και ο Γιώργος Ιωαννίδης.

Σύμφωνα με όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση ο 45χρονος τεχνικός θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με τον Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ (σ.σ. στο δίτερμα με τους βασικούς ήταν ο Φερνάντες, αλλά ο πορτογάλος θα παίξει στο δεύτερο ημίχρονο), τον Σεϊταρίδη στο δεξί άκρο, τον Καντέ στο αριστερό και τους Μπουμσόνγκ-Σαριέγκι για πρώτη φορά δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σιμάο, με τον Λέτο αριστερό εξτρέμ, τον Γκοβού δεξί και τον Κλέιτον πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σισέ στο 4-2-3-1 του Νιόπλια.

Ο Κλέιτον θα πάρει, λοιπόν, φανέλα βασικού, καθώς ελλείψει των Νίνη, Καραγκούνη, που λείπουν με την Εθνική ομάδα δεν υπάρχει αλλος παίκτης για να παίξει "δεκάρι"...

Στην προπόνηση της Τετάρτης (11/8) οι πράσινοι ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν με ταχύτητες και ασκήσεις ταχυδύναμης με τελειώματα. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα 11 εναντίον 11 στα ¾ του γηπέδου.

Στην προπόνηση πήραν μέρος και οι Ραντοβάνοβιτς, Σταμπολζίεφ, Φέτσης, Μαυρίας και Μαχλελής.

Στα μέσα της επόμενης βδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού, όπως επίσης και της φανέλας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου