Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Αυγούστου 2010

Κρίσιμες αποφάσεις για δυο!


Σε μια απέλπιδα προσπάθεια σωτηρίας για τα δυο τμήματα βόλεϊ του Παναθηναϊκού έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη ίσως η τελευταία καθοριστική συνάντηση παραγόντων του Ερασιτέχνη με τον επιχειρηματία, Γιώργο Γκάμαρη.

Στην συνάντηση της Τετάρτης με τον κ. Γκάμαρη παρών θα είναι ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μ. Κίτσιος, πλαισιωμένους και από άλλα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου (Β. Πιστιόλης, Γ. Παπαδάτος κ.α) ενώ οι πληροφορίες λένε ότι θα απουσιάζει ο Πρόεδρος του ΤΑΑ, Θ. Λιακόπουλος. Κάτι θα είναι άξιο λόγου αφού αμφότερα τα τμήματα βρίσκονται σε κρίσιμη φάση.

Από τη μια το αντρικό βόλεϊ, που με τη μέχρι τώρα ενίσχυση φαίνεται ότι στόχο δεν έχει το να πρωταγωνιστήσει αλλά το να βρεθεί στην... οχτάδα. Από την ομάδα, λείπουν δυο ξένοι ακραίοι αλλά και ο διαγώνιος και παρά το γεγονός ότι είναι αργά και η αγορά κλείνει σιγά σιγά, αν βρεθούν χρήματα, θα βρεθούν και οι παίκτες τις τελευταίας στιγμής λιγότερο αξιόλογοι αλλά εξίσου ανταγωνιστικοί!

Από την άλλη, τα πράγματα δεν είναι καλά ούτε στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ αφού παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στις μεταγραφές, το... ρευστό φαίνεται να μην υπάρχει άφθονο. Αποτέλεσμα; Να κινδυνεύει να χαθεί η... πολύ ακριβή για τα ελληνικά δεδομένα Μπριζίτκα Μόλναρ ενώ η δεύτερη ξένη ακραία να έχει «παγώσει» με σκοπό να κλείσει η πρώτη αλλά και να ξεκαθαρίσει το όποιο ζήτημα με την Γέλενα Μλαντένοβιτς. Με αυτά και μ’ αυτά, η σύγχυση είναι φανερή στα πλάνα του γυναικείου τμήματος που μετά την απώλεια της Κουτουξίδου και το «όχι» της Χατζηνίκου κινδυνεύει να μείνει στην πάσα με υποδεέστερο σε αγωνιστική αξία δίδυμο (Χριστοδούλου-Τέζα).



Για όλα τα παραπάνω και για ακόμα περισσότερα, η συνάντηση της Τετάρτης θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι αφορά και το... ρευστό. Αν οι δυο πλευρές τα βρουν, οι γυναίκες θα συνεχίσουν κανονικά με το ίδιο μπάτζετ και καλές μεταγραφές. Είναι φανερό ότι πρώτο στόχος του Συλλόγου είναι το τμήμα των επιτυχιών και δεν είναι άλλο από το βόλεϊ γυναικών. Αν όμως η συνάντηση δεν αποδόσει καρπούς και ο κ. Γκάμαρης δεν εγγυηθεί για το αντρικό τμήμα και ζητήσει μόνο το μάρκετινγκ, τότε το πρόβλημα θα μεταφερθεί και στα δυο τμήματα. Αφού με 150.000 Ευρώ το ΤΑΑ δεν επιβιώνει και ο Ερασιτέχνης χωρίς χορηγούς θα χρειαστεί να κόψει από το γυναικείο τμήμα για να... δώσει στο αντρικό. Όπως και να έχει ίσως η κρισιμότερη συνάντηση του καλοκαιριού θα γίνει την Τετάρτη με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μ. Κίτσιο να βρίσκεται στην πιο δεινή θέση από ποτέ αφού αν δεν γίνει το deal η καταστροφή τουλάχιστον ενός εκ των δυο τμημάτων θα είναι αναπόφευκτη.