Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Αυγούστου 2010

Προτάθηκαν Κιταμπαλά και Σουάζο


Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι πολύ κρίσιμη για το… πάρε δώσε του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» φορτσάρουν για τις πωλήσεις (αρχικά), ενώ παράλληλα ασχολούνται και με τον επιθετικό που θα ολοκληρώσει το ρόστερ για την σεζόν που αρχίζει σε μερικές μέρες.


Όσον αφορά τις παραχωρήσεις, αυτό που λένε στο «τριφύλλι» είναι πως «εντός της εβδομάδας θα έχουμε ευχάριστα νέα». Η αρχή θα γίνει με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς ο οποίος θα πάει σήμερα στην Καβάλα. Ακόμη δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και τους «αργοναύτες», αλλά η λογική λέει πως τελικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Σε ότι έχει να κάνει με τον επιθετικό τώρα, τα ονόματα των Νέμεθ, Μααζού και Γκιγιέρμε, παραμένουν ψηλά στην λίστα. Αλλά δεν είναι τα μόνα. Καθημερινά φτάνουν δεκάδες προτάσεις στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ. Μία από αυτές είναι και του διεθνούς Χιλιανού επιθετικού της Μοντερέι, Ουμπέρτο Σουάζο. Όμως, ο 29χρονος παραείναι… αλμυρός και μόνο με θαύμα θα προχωρήσει το παραμικρό.

Αντίθετα, ο 21χρονος Λινέλ Κιταμπαλά, μοιάζει με πολύ καλή περίπτωση. Ανήκει στην Οσέρ, αλλά πέρσι αγωνιζόταν στην Ντιζόν ως δανεικός, έχοντας συνολικά 34 συμμετοχές και 13 γκολ. Διεθνής με την Ελπίδων της Γαλλίας, έχει ύψος 1.77 και μπορεί με ευκολία να παίξει στην κορυφή της επίθεσης αλλά και ως περιφερειακός. Αυτό που ψάχνει ο Νιόπλιας δηλαδή. Συν τοις άλλοις, η Οσέρ τον παραχωρεί ακόμη και δανεικό! Ίσως λοιπόν, η Γαλλική παροικία του «τριφυλλιού» να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, παρότι ακόμη δεν υπάρχει καμία κίνηση για τον νεαρό άσο.