Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Ιουνίου 2010

Η Ο’ Jogo για τον Φρέιτας

Η πρόσληψη του Κάρλος Φρέιτας από τον Παναθηναϊκό απασχόλησε και την Πορτογαλική εφημερίδα “O’ Jogo”. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά για την συμφωνία του «τριφυλλιού» με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Μπράγκα, αλλά και για την επιβεβαίωση της έναρξης συνεργασίας των δύο πλευρών μέσω δηλώσεων του Γιάννη Βεκρή.

«Ο Κάρλος Φρέιτας είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας της πληροφορίες της “O Jogo”. Η επιβεβαίωση της συνεργασίας με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Μπράγκα ήρθε χθες μέσω δήλωσης του αντιπροέδρου της ομάδας. ‘’Ο Κάρλος Φρέιτας είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας’’, τόνισε ο Γιάννης Βεκρής», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Σε αυτό προσθέτει: «Ο ελληνικός Τύπος αναφέρει για συνεργασία ενός έτους με προοπτική επέκτασης της ανάλογα με τα αποτελέσματα. Ο Κάρλος Φρέιτας αναμένεται στην Ελλάδα για να αρχίσει την προετοιμασία για την εργασία του στον Παναθηναϊκό».

Το δημοσίευμα, φυσικά, δεν αναφέρει ότι ο Πορτογάλος έχει φτάσει στην Αθήνα και μάλιστα είχε χθες την πρώτη του συνάντηση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νιόπλια.