Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Ιουνίου 2010

Τα είπαν Φρέιτας-Νιόπλιας!

Ο Κάρλος Φρέιτας βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα και αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας από τον Δημήτρη Γόντικα και τον Φάνη Βουτσαρά είχαν συνάντηση με τον Νίκο Νιόπλια για να χαράξουν το πλάνο για τη νέα σεζόν. Υπογράφει σήμερα ο Πορτογάλος.

Ο Φρέιτας αφίχθη λίγο μετά τις 4:30 (χθες) το απόγευμα στο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου τον υποδέχθηκε ο Δημήτρης Γόντικας, χωρίς να κάνει δηλώσεις. Εν συνεχεία πέρασε για λίγο από τα γραφεία της ΠΑΕ και από εκεί στην Παιανία, όπου ο αντιπρόεδρος μαζί με τον Φάνη Βουτσαρά τον ξενάγησαν σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων.

Ο Πορτογάλος έμεινε εντυπωσιασμένος από τα όσα είδε εκεί και στη συνέχεια γνωρίστηκε με τον Νίκο Νιόπλια. Όλοι τους είχαν μια πολύωρη συνομιλία, όπου θέλησαν να ξεκαθαρίσουν τους μεταγραφικούς στόχους, αλλά και άλλα οργανωτικά θέματα της σεζόν.

Ο Φρέιτας θα υπογράψει την Παρασκευή το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» και το Σάββατο θα επιστρέψει στην Πορτογαλία για τη διεκπεραίωση κάποιων προσωπικών του υποθέσεων και την άλλη εβδομάδα θα έρθει και πάλι στη χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση.



(theplayer)