Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Ιουνίου 2010

«Ερχεται πρόταση για Ζιλμπέρτο»

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός διαψεύδει τις πληροφορίες περί προτάσεων από Αγγλία για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Βραζιλιάνος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και το «τριφύλλι», τα βρετανικά ΜΜΕ επιμένουν πως ο 33χρονος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στο νησί μετά το καλοκαίρι.


Σύμφωνα με χθεσινά δημοσίευματα, η Λίβερπουλ έχει αποφασίσει να κάνει κίνηση προς τους «πράσινους» για τον αρχηγό της «Σελεσάο» ποντάροντας στις καλές σχέσεις τους από την πώληση του Λέτο, τη στιγμή που οι Τότεναμ, Φούλαμ, Μπλάκμπερν και Εβερτον παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση...

Ζίκο για Ντέιβιντ: «Μιλάμε και θα τα βρούμε»

Στη Φλαμένγκο «καίγονται» να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Ντέιβιντ Φίλιο για άλλη μία χρονιά.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει, όπως παραδέχτηκε σε χθεσινές δηλώσεις του και ο γενικός διευθυντής της «Φλα» (και παλιός προπονητής του Ολυμπιακού) Ζίκο, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του πως θα υπάρξει συμφωνία.

«Η ανανέωση του συμβολαίου του Ντέιβιντ είναι υπό συζήτηση. Εχει πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό, αλλά ήδη συζητάμε για αυτό και ελπίζω όλοι να καθίσουν σύντομα στο ίδιο τραπέζι για να τα βρούμε. Είναι ένας σημαντικός παίκτης και θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε».