Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Ιουνίου 2010

Βρίσκει πρόεδρο!

Για σήμερα έχει οριστεί το ραντεβού των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, Γιώργο Νίκα, τον Παναγιώτη Δάβαρη, τον Γιάννη Ξυλά, τον Μιχάλη Ζολώτα και τον Αδαμάντιο Πολέμη έχοντας στο μυαλό του τρία θέματα, που θα θέσει προς συζήτηση.

Του προέδρου, της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, αλλά και ό,τι έχει να κάνει με το θέμα της αγοραπωλησίας. Το ενδιαφέρον κεντρίζει η παρουσία του κ. Παύλου Γιαννακόπουλου, καθώς αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά από μεγάλο διάστημα που θα συμμετέχει σε συζήτηση που θα αφορά τα μετοχικά της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο «Τζίγκερ» έχει βρει λύση όσον αφορά τον πρόεδρο και υπάρχει αισιοδοξία ότι μέχρι την Παρασκευή το θέμα θα διευθετηθεί. Ορισμένοι κάνουν λόγο για τον κ. Γιαννακόπουλο, ενώ άλλοι για διαφορετικό πρόσωπο.

Παράλληλα, όπως αναφέραμε παραπάνω, θα συζητηθεί και η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Επιθυμία του κ. Βαρδινογιάννη είναι να διατηρηθεί το πολυμετοχικό σχήμα και ανεξάρτητα από την στάση των Πατέρα, Βγενόπουλου οι υπόλοιποι να μετέχουν κανονικά.